agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni20900Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-01-2013, 20:11   #1
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Yani tabi okuyunca yaptıklarımı, ben böyle beceriksizi bahçeme sokturmam, çapa yapayım derken mahveder her yanı, bitkilerimi filan diye düşündünüz sanırım Şaka şaka, yapabilirim birşeyler - öğrenirim de. Ama böcek, tırtıl, solucan türü heyvanatlarla muhattap olmayayım yeter Bir de inek/koyun kakası gibi doğal gübreyle

Tamam, şartlarda anlaştık, nüfus kağıdımı ve de çıkımı alıp geliyorum

Bir de şunu sorsam: sizde değişik sarılıcı türler de vardı sanırım, sarmaşıkları her yıl söküp ertesi yıl yeniden tohumdan mı yetiştiriyorsunuz? Yoksa hani o da iklime göre değişir mi? Çapa yaparken mesela geçen bahardan tohumdan yetiştirdiğimiz sarmaşığı kökünden sökmemiz gerekir mi? Başka sorum yok Sayın Yargıç - tabi ki şimdilik

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-01-2013, 22:18   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Ama böcek, tırtıl, solucan türü heyvanatlarla muhattap olmayayım yeter Bir de inek/koyun kakası gibi doğal gübreyle
Onlar ben de rahat olun. Kızım solucanlarla kanka nasılsa, ana kız hallederiz çabucak..

Not: Elimi çabuk tutmuşum da koparmışım iyi ki izni. ) Sevgili Cymbelina ambargo koyacakmış az daha..

Sevgili Adalet hanım, Kına çiçeği, Potentilla, Yıldız çadırı ve Akşam sefası tohumlarınız nasip olmuştu bana Ankara toplantısında. Akşam sefalarını ve Yıldız çadırını direkt yerlerine gömmeyi düşünüyorum, siz ne dersiniz? Başarılı olur mu?

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-01-2013, 00:04   #3
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Hatırladığım kadarıyla Cemo hanım, Müjgan Hanım, Sudenur Hanım...evet başkasına izin çıkmaz benden Biliyorum, o çok seviliyor ve sevmekte haklılar da, ama herkesin hocası kendine, sonra bize kalmıyor)) Herkes kendine başka hoca bulsun Bu hoca benim, ben gelince buldum, ilk ben gördüm onu Elinizi çabuk tutsaydınız

Eski 31-01-2013, 12:26   #4
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Bu hoca benim, ben gelince buldum, ilk ben gördüm onu Elinizi çabuk tutsaydınız
Hocalık kim ben kim Cymbelina
Ama senin yerin çok özel, kanunî işlemleri başlattım haberin olsun
Bu sene gelmezsen tüm şansını kaybedeceksin ona göre

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-01-2013, 18:21   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Üzerinde Kına çiçeği yazıyor, şeffaf kilitli poşette. Karıştırıyor olabilirim Adalet hanım, sayın tturt'un hediyesi de olabilir.

Geçen ilkbahar ve koca bir yazı düzenlemeler yaparak tükettiğim için heyecan yapıyorum bu sene. Sabırsız davranıyorum, haklısınız..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-01-2013, 18:38   #6
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Noliii burada? Siz fazla samimi olmayın bakiim Soruları ben alayım, kendisine iletirim ben mühim olanları Özel kalemiyim ben, size geri döneriz

Cevabı ben vereyim hatta, kına çiçeğinizi istediğiniz gibi ekin, farketmez, kafanıza göre takılın, çimlenmezse de denemeye devam edin.

Şaka şaka Kına çiçeği ben de deneyeceğim inşallah, geçen bahar gene benden kaynaklanan şeylerden dolayı pek olmadı. Burada görmüştüm resimlerini güzele benziyor, hatta cam güzelini andırıyor veya onun akrabası gibi birşeydi, gibi ama sadece. Hocamız doğrusunu aktarır zaten. Güzel seçimler olmuş tür açısından (bak benim de laflara bak, pek bilirim ya )

Eski 31-01-2013, 12:20   #7
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Sevgili Adalet hanım, Kına çiçeği, Potentilla, Yıldız çadırı ve Akşam sefası tohumlarınız nasip olmuştu bana Ankara toplantısında. Akşam sefalarını ve Yıldız çadırını direkt yerlerine gömmeyi düşünüyorum, siz ne dersiniz? Başarılı olur mu?
Sudenur'cuğum, tohum ekmek için acele etmeyin, Ankara için erken daha.
Akşam sefasını nerede çıkmasını istiyorsanız oraya ekebilirsiniz, şaşırtmaya gerek yok.

Kına çiçeği, potentilla, yıldız çadırı için Nisanı bekleyin derim.
Kına çiçeğini ben vermedim bu arada, acaba kara gözlü suzan mı bahsettiğiniz?

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025