![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Yani tabi okuyunca yaptıklarımı, ben böyle beceriksizi bahçeme sokturmam, çapa yapayım derken mahveder her yanı, bitkilerimi filan diye düşündünüz sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam, şartlarda anlaştık, nüfus kağıdımı ve de çıkımı alıp geliyorum ![]() Bir de şunu sorsam: sizde değişik sarılıcı türler de vardı sanırım, sarmaşıkları her yıl söküp ertesi yıl yeniden tohumdan mı yetiştiriyorsunuz? Yoksa hani o da iklime göre değişir mi? Çapa yaparken mesela geçen bahardan tohumdan yetiştirdiğimiz sarmaşığı kökünden sökmemiz gerekir mi? Başka sorum yok Sayın Yargıç - tabi ki şimdilik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() Not: Elimi çabuk tutmuşum da koparmışım iyi ki izni. ![]() ![]() Sevgili Adalet hanım, Kına çiçeği, Potentilla, Yıldız çadırı ve Akşam sefası tohumlarınız nasip olmuştu bana Ankara toplantısında. Akşam sefalarını ve Yıldız çadırını direkt yerlerine gömmeyi düşünüyorum, siz ne dersiniz? Başarılı olur mu? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Hatırladığım kadarıyla Cemo hanım, Müjgan Hanım, Sudenur Hanım...evet başkasına izin çıkmaz benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama senin yerin çok özel, kanunî işlemleri başlattım haberin olsun ![]() Bu sene gelmezsen tüm şansını kaybedeceksin ona göre ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Üzerinde Kına çiçeği yazıyor, şeffaf kilitli poşette. Karıştırıyor olabilirim Adalet hanım, sayın tturt'un hediyesi de olabilir. ![]() Geçen ilkbahar ve koca bir yazı düzenlemeler yaparak tükettiğim için heyecan yapıyorum bu sene. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Noliii burada? Siz fazla samimi olmayın bakiim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevabı ben vereyim hatta, kına çiçeğinizi istediğiniz gibi ekin, farketmez, kafanıza göre takılın, ![]() Şaka şaka ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Akşam sefasını nerede çıkmasını istiyorsanız oraya ekebilirsiniz, şaşırtmaya gerek yok. Kına çiçeği, potentilla, yıldız çadırı için Nisanı bekleyin derim. Kına çiçeğini ben vermedim bu arada, acaba kara gözlü suzan mı bahsettiğiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|