![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Artık benim de lisianthusum var, hem de dört kök ![]() Tohumdan yetiştirmiştim, çok geç kaldı, yayla havasında kendini saldı ve nihayet açmaya karar verdi. ![]() Uç alma işleminden sonra hızla tomurcuk yaptı, mutlaka uç alma yapılmalı lisilerde. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Asterler önceki seneden dökülen tohumlardan kendiliğinden çimlenmişti. Hepsi de pembe, olsun varsın, seneye yanına mor ve beyaz arkadaşları da gelecek. ![]() ![]() Bodur dahlialar, solanum, rudbeckialar ve asterler, bu köşe biraz olsun şenlendi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bahçelerde mavi ve mora bayılırım. Mor petunya uzun soluklu çıktı, ilk defa bu kadar uzun yaşatabildiğim için mutluyum. ![]() Verbena her bahçede olması gereken mütevazı bir güzellik. Havaların biraz serinlemesi ile çiçekleri irileşti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar çok bozuk görünüyorlar, oysa bendekiler çok net. Boyutları tekrar mı küçültülüyor acaba? Evet, yine rudbeckia ![]() Tam bir aydır çiçekleri üzerinde, hâlâ taptazeler, güneşin altında da, yarı gölgede de çok mutlular. ![]() Bu da kınalısı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hamaratlığım tuttu bu sene salça yaptım. 29 kg. salçalık(kapya) biber aldım, güzelce yıkayıp ayıkladım, makinada çekildi, fırın tepsileri ile güneşe dizdim. Üç günde kurudu, burada salçayı güneşte pişiriyorlar, daha güzel oluyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Salça nefis görünüyor. Şu anda aynısı benim balkonda olmayı bekliyor. ![]() Rudbeckialarınız ve asterlerinize bayıldım, fotoğraflarınız da çok nefis. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
/
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Alıntı:
Güneşde kururken sinek böcek konmuyormu? Üzerlerini tülben vs. ile örtüyormusunuz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|