![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Onları birgüzel yıkayıp kocaman bir tepsiye doldurur, hani geldiğinizde "katmer ve pidelerini" yediğimiz fırın var ya, işte oraya götürür, orada közlettikten sonra dediğiniz gibi ince kabuklarını soyar, kesme tahtasının üstünde ince ince kıyar ve buzdolabı poşetlerine porsiyonlar halinde doldurur ve derin dondurucuya koyarım. Kışın biberlerin olmadığı zamanda onları çıkarır, sarımsaklı süzme yoğurtla karıştırır, üzerine zeytinyağı gezdirip acı biber ekerek yemeklerin yanında sunarım ki, yemeyen toktur! Siz bahçenizdeki köy fırınınızda da közleyebilirsiniz tabii. Oğuz Ağabey'e de bolca selamlar... Düzenleyen malina : 29-08-2009 saat 20:42 Neden: mesajlar birleştirildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|