agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni50708Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-07-2009, 12:49   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 19-06-2009
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 14
Merhaba Güler Hanım,
Tanışma bölümüne yazmış olduğunuz hoşgeldin mesajı ve sıcak karşılamanız için çok teşekkür ediyorum. Bu sıcak karşılamanızdan cesaret alarak size Abla diye hitap etmek istiyorum. Umarım bir sakıncası olmaz.
Yaklaşık 3 gündür bahçenizi inceliyor ve yazılarınızı okuyorum. Nereden nerelere gelinmiş. Ellerinize sağlık. İnsanın o resimlere bakarken içi açılıyor ve herhalde cennet de böyle bir yer diyesi geliyor. Çok emek verdiğiniz belli fakat doğa da sizin emeklerinizi karşılıksız bırakmamış.
Umarım ileride benim de sizin ki gibi kocaman bahçesi olan bir evim ve ovin bahçesi ile uğraşacak sağlık ve vaktim olabilir. Şimdilik saksılar ile balkonumda idare etmeye çalışıyor çiçek ve bitkileri tanımaya çalışıyorum.
İlk tanışmada biraz yüzsüzlük gibi olacak ama sakız sardunyalarına bayıldım ve balkonuma çok yakışacağını düşünüyorum. Size zahmet olmazsa çeliklerini aldığınız zaman bana biraz gönderebilir misiniz ?
Şimdiden teşekkür ediyorum.


Düzenleyen regina : 04-07-2009 saat 14:35
regina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026