![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Ben de şebboylara yapıyorum aynı şeyi hanım çok kızıyor. Ama onlar da ota çok benziyorlar canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevilay, ben de bir tarihte dibinden çok uzaklara düşen armuta(kızıma)balkonu için maydonoz ekmiştim, o da sizin gibi ilk çıkan koteledon yaprakları ot diye temizlemiş hep. Gördüğümde çok şaşırmıştım, n'aptın sen diye sorduğumda, "maydanoz yapraklarına hç benzemiyorduki" diye savundu kendisini. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Güler ablacığım günaydın, işlerin bitmiştir ve sen bahçeye çıkmışsındır diye geldim. Bahçene virüs girmiş ama, amacına ulaşamadan yönetim ilaçlamayı yapmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Güler ablacım, hadi şu cennetin fotoğraflarından bizler sunda gözlerimiz, gönlümüz bayram etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Güler Abla hoş geldin bahçene. Eminim sıkı bir çalışma temposu tutturacaksınız. Mutfağı düzenlemişsinizdir herhalde. Olacak olacak olacak okadar. Tekrarı var bunun. Selam ve saygılar. Not: Kurtbey İlköğretim Okulu Bahçesine vaktiniz olursa bir göz atar mı sınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Güler Abla, Lilium, Eylems, Mine. Biliyorum gününüz çok güzel geçmiştir. Bahçe Agaçlar.net merkez'i, oldu. Kıskandırıyorsunuz bizi. Yakın olsa bizde gelip o muhteşem yerleri görsek, bunun yanında çay, börek, çörek ve illede bir sütlü nuriye yesek. Benim yerimede bir kaç lokma atıştırın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Moderatör
|
Sevgili Cumhur, her zaman kapımız siz agaclar.net dostlarımıza açık. Buyrun. Ben İstanbul'dayken iki gün Manyas'a çok yağmur yağmış. Yağmur ve rüzgârla, güller çiçeklerini dökmüş, ama kalanlar ve yeni tomurcuklar idare ediyor. Kirazlar çok güzel. Dutların da eli kulağında, oldu olacak. Erikler çok güzel. Çilekler son demlerini yaşıyor ama ahududular geliyor ki pir geliyor. Lilliumlar ve amaryllisler güzel, sardunlarım da güzel. Sebze bahçesi yavaş yavaş yoluna girdi. Domates, ve hıyarları askıya aldık. Malum kabaklar çiçekteler. Karpuzlar bayağı kol attılar. Birkaç resim. Kirazlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Güler abla. Bizim ziraatçılığımız sizinkinin yanında hiç kalır. Bir konu dikkatimi çekti. Gerek buğday ve gerekse pirinç hasadında gönen tarafı bizden 20 gün öncedir. Biz kabak yemeye başlayalı nerede ise on gün oluyor. Bu seneye has mı öğle oldu yoksa Manyas tarafı buğday **** pirin. hasadında Gönen'e göre daha mı geç başlıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |