![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
6 ay sabredip 15 Clematis tohumundan sadece bir tanesini çimlendirip onuda 3 gün yaşatabildiğim Clematis çeliği olsaydı , ne güzel olurdu ! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Güler hanım ellerinize sağlık böyle bir güzelliğe ne söylense azdır.Çok yorulmuşsunuz ama emeğinizede değmiş, bu başlığa hiç bakmamışım artık aradabir uğrarım.Allah sefasını sürdürmeyi nasip etsin. ![]() Buarada geçmiş olsun. Düzenleyen günsu : 24-01-2008 saat 15:56 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderatör
|
müştemilat (ardiye)
Bahçede depo olarak kullandığımız yer. Birinci kapı odunluk kapısı, ikinci kapı, aletlerimin ve bahçe ilaçlarımın bulunduğu kısım.Sol taraftaki su deposu, 35-40 tonluk, sırf bahçe sulamaları için. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Çok zor bir soru, yaklaşık yarım saat düşündüm, bir yeri beğeniyorum dersem diğer bölümlere haksızlık yaparım endişesine kapıldım. Ailecek hayran kaldık bahçenize, her baktığımda maşallah demeden geçmiyorum, gerçekten emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderatör
|
ot mücadelesi çakıl.
![]() Sevgili emre albayrak, 301 numaralı mesajına cevap. 4 numara da gördüğn gibi bitki de ekebilirsin, o zaman fazla suların tahliyesi için + yapmana gerek kalmaz. Çakıl yerine ince bir tabaka toprak da koyabilirsin, bu topraktan yabani ot bile çıksa sökümü çok kolay oluyor, çünkü kökleri fazla derinleşemiyor, elle hafifçe çek hemen çıkıyorlar. Çakıl, aynı zamanda çamuru da önlüyor. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hanım , taş deyince ; Bende 3 sene evvel evi aldığımda boş olan 250 m2 lik topraktan 8 romörk taş attırmıştım sizin gibi . Bahçemi 3 senedir belliyorum ama hala taş ayıklamaktayım . Sizin bahçeden farkı evin olduğu bölgenin adı Taşlıbelen mevkii ! |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hanım güzelliklerle doldurup sevgiyle hazırladığınız koliniz bugün elime geçti .Teşekkürümüz iki kişilik ; çok sevdiğim doğa sevdalısı komşum ile gönderdiklerinizi paylaştık . İki kişiyi de çok mutlu ettiniz , her ikimizde çok teşekkürler ediyoruz size . Hem manevi hemde maddi maddi fedakarlığınıza ( maddi kısmı olmasa idi dahada iyi olurdu ama ) çook teşekkürler , herşey gönlünüzce olsun . Yaz aylarında fotoğraflarını paylaşırım nasip olursa . |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zenfre, sevgili Güler hanımcığım, ayak işlerine de beni alsanız vallahi her işin üstesinden çarçabuk gelirim. Bakmayın çalışan hanım olduğuma bizlerde eskiden bunları hep kendimiz yapardık. Hala da devam ettirdiklerimiz var. Hani şu ev salçasının tadını hiç bir hazır salça da bulamıyoruz artık. Size sevgiler yolluyorum.İstanbul a geldiğimde mutlaka ziyaretinize gelmek isterim. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ev salçası, ev tarhanası, reçeller, kuskus, mangır (bizim burada yapılan bir çeşit erişte), yufka, kışlık gözleme,turşu, bayramlarda ev baklavası... Annem sağ olsun. Hepsini yapıp gönderiyor bana. Hatta nişasta ve sirkeyi bile evde yaparlardı yakın zamana dek. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Güler hanim, Ben de yeni farkettim bu konuyu ve bastan sona bir cirpida hayranlikla baktim. Bizm de Manyas'a yakin Edincik'de bir yazligimiz var. İnsallah firsat olursa yazin bahcenizi gormek isteriz. Gecen sene gul ve clematis celikleri hazirlamissiniz galiba. Eger mumkunse 42 numarali postadaki beyaz gul resminin altindaki begonyaya benzeyen harika gül ile yine 58. postadaki en alt gulden ve clematis'lerden banada celik hazirlayabilirseniz mutesekkir olurum. Simdiden tesekkurler. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|