![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
İnanma kapıya beni dikdi gelenden yüz kağıt gidenden elli kağıt alacaksın dedi. ![]() Vallah yedi köyü birbirine katarım haberiniz olsun hepsi şaka |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Sabah ve akşam üzeri bayağı serin oluyor, öğle vakitlerinde de esen rüzgar balkonda oturup da keyif almamıza mani olmuş olsa da ben zaman zaman balkonun her iki kenarında açan gülleri zevkle seyrediyorum. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Gül çanaklarındaki otları temizledikçe güller güzelliklerini gösteriyor. Güllü kameriyeye diyecek bir şey yok, mis kokulu güllerle iyice donandı. Evvelce saksıların temizliğini, çiçeklerin ekimini balkonda yapardım ama bu sene o güzel gül kokularını hissetmek-duymak için bütün çalışmalarımı güllü kameriyede yapıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderatör
|
İyi geceler Lilium, seni de özledik baloncuklu lâflarını da. Mikserlik Oğuz'dan sana da mı bulaştı? ![]() Bu gün bahçede o kadar çok çalıştım ki, yorgunluktan uyuyamadım, her tarafım ağrıyor bari kalkıp fotoğraf yükleyeyim dedim. Misafirlerim de var, sabah onlara kahvaltıyı nasıl hazırlayacağım diye kara kara düşünmeye başladım. |
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Baloncuk demeee işte, geçen gün bir fotoğrafınızı yakaladım yazdım ama sildim sonra |
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Güllerin görüntüsü beni, kokusu sizleri mest etmis olsa gerek. Güllü kamariye de Mis kokular içinde güzel şekerleme yapılır ama uzanacak yer var mi ki? Clamatisler ise herzamanki gibi şahane görünüyorlar. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderatör
|
Dün sabah bahçeye çıktığımda güllerin güzellikleri beni fotoğraf çekmeye zorladı. Bu mevsimde çok güzeller. Bu sene derin budama yapmıştım bir çoğunu, tam da istediğim boyuta gelemediler ama sağlıklı ve güzeller. Sene sonunda bunlarda budamayı daha yüksek tutmayı düşünüyorum. Dün akşamdan beri yağan yağmur adeta sel oluşturdu. Köyümüz yamaçta ve ana yol aşağıda. Suyun taşıdığı taş-toprak, söktüğü bitki kökleri neredeyse yolu tıkamış. Arabaların geçişi zorlaşmış, traktörle temizlik başladı. İri iri açmış güllerin taç yaprakları dökülmüş. Yağmur dindiğinde biraz da güneş açarsa hemen yaprak gübresi yapmam gerekecek. Bahçeden kareler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yok abi ben burada takla atmazsam gözlerim açık gidecek Oğuz abiiii kıspeti hazırla cimlerde güreş tutacağız yenilende rakıyı söyler ona göre ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Güler Hanım, merhaba, Yanlış hatırlamıyorsam sizin bir ısparta gülünüz vardı, şimdi ne durumda? Rica etsem yakın zamanda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen? |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Geçen yıl çok boy atmış, 2m. felan olmuştu, ısparta gülü müdür, sarılıcı mıdır şüphelenmeye başladım. ![]() Gerçi şu anda diz hizasında, derin budama yapılmış durumda ve çok yapraklandı, belki de kesilmesi gereken bir dalı bırakmışımdır. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2014
|
Hepsi çok güzeller. Hem bahçeye hem size maşallah.. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Moderatör
|
Çok teşekkür ederim s.serdar, ne kadar değişmiş. Çok uzun zaman oldu İkizce'ye gitmeyeli. Hala çerkesçe konuşuyorlar mı? Bayağı kalabalıklaşmış köy. Anneme ait tarlaların satış işlemleri için geleceğiz bu sene. |
|
|
|
![]() |
|
|