![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-10-2007
|
Güler hanım bahçeniz çok şık.Üzgün olduğumda moralim bozuk zamanlarda açıyorum sayfanızı , bakıyorum çiçeklerinize insanın içi açılıyor.Benimde balkonumda çiçeklerim var ve foruma eklemek isterim ama sadece şikayetten ibaret olur(çürüdü,kurudu,çiçek açmadı vb.)Tek hayalim sizin gibi güzel çiçeklerim olsun.Sizede bitkilerinizede sağlıklı bir ömür diliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderatör
|
Sevgili sdk, bahçe olur da problem olmaz mı? Ben halâ yığınla problemle uğraşıyorum. Lütfen hiç yılmadan devam et, tabii ki bizlere yazacaksın ve elbirliği ile çareler bulacağız. Geçen sene, benim çimlerim için o kadar çok yardım aldım ki tahmin edemezsin, yoksa tek başıma işin içinden çıkmam mümkün değildi. Sağolsunlar, hem hocalarımız hem de site arkadaşları çok yardımcı oldular. Sevgili kazim polat, hoş geldiniz. Tam da dediğiniz gibi, site bizlerde hastalık haline geldi. Ama öyle ama böyle bir fırsat bulup agaclar.net'e giriyoruz. Bu durumuma en çok da oğlum gülüyor. Düzenleyen Güler : 09-07-2008 saat 17:09 Neden: harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili güler ablacığım
Nereden başlayacağımı bilemiyorum, Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim, Beni onurlandırdınız şereflendirdiniz ne kadar teşekkür etsem azdır. Her zaman beklerim. Sizleri tanımak sizin gibi olgun, duyarlı, yardım sever, doğa aşığı, arkadaş canlısı sanki bütün herşey sende toplanmış, inanın sizlerle tanışmak beni çok sevindirdi çok memnun oldum, Yalnız sizleri iyi ağırlıyamadığım için çok mahcubum. İnşallah birdahaki sefere Herşey gönlünçe olsun sevgili güler ablam. Sizlere eşiniz çocuklarınız ve torunlarınızla birlikte uzunca ve mutlu yıllar dilerim. saygılarımla lilium |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Güler hanım bahçenize ve çiçeklerinize hayran kaldım hepsi birbirinden güzel emeğinize yürğinize sağlık. Bol çiçekli günler dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu Meyve veya Sebze İsimleri nedir? Bahçe içerisinde bulamadım. (832-833) Teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
705 deki salatalıklar kısası yerli salatalık, uzunu ithal salatalık. Bizler buralrda öyle diyorlar ben yerli salatalık ekerim. Daha lezzetli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Moderatör
|
Bunları, bu sabah topladım. Şeftaliler, bu sene biraz ufak oldu, ilaçlamalarını ihmal etmedik ama yaprak kıvrılmalarını çok zor önledik. Herhalde sebep o oldu. Ama, nektarinler çok güzel. Ben onları musluk başında suları aka aka yemeği tercih ediyorum, o kadar sulu ve lezzetli ki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|