![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Bugün sonunda bahçemi devraldım. ![]() ![]() Balkonum da iyice canlanmaya başladı: Yeni aldığım sakızlar, ![]() Calibrachoa boyuna bakmadan minicik açmaya yeltenmiş, ![]() Ve diğer renkler, ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Fidelerin hemen hemen hepsi toprakla buluştu. Sağlıkla gelişirler ve verimli bir yıl olur umarım. Bahçe demirlerinin altındaki beton dibini ayrık otları sarmış durumdaydı. İnternette gazete ile malçlama yapıldığını okuyunca ben de denemek istedim. Bakalım işe yarayacak mı? Bu arada toprak da ayrık kökleri ile sarılı durumdaydı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kışın donan selluka dibinden yeni sürgünler vermiş. En çok bunu gördüğüme sevindim. ![]() ![]() Mavi ile pembenin uyumu. ![]() Bordo-beyaz gülüm de açmış. Çiçekleri pek dayanıklı değil ama. ![]() Sarmaşık Isparta gülü yukarı uzayacağına yanlara yayılmış. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Başlıyoruz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu akşamın ganimetleri :Salatalık ve diğer biberler hardal otlarının arasına saklanmış. ![]() Domatesler büyüyor. ![]() ![]() Altın çileğin tadını çok merak ediyorum. ![]() Fasulyeler de kılçıksız çıkar umarım. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Umduğunuzu bulacağınızı sanmıyorum. En azından bizim yetiştirdiğimiz yıl konu komşu eş dost beğenen çıkmamıştı. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaa... O zaman ben hiç beğenmem muhtemelen, tatlar konusunda seçici biri olarak. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarkan mavişimin de çiçek renkleri mor çıktı ![]() ![]() |
|