![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Kokulu zakkum çeliğimi daha büyük saksıya aldım ve dış ortama yavaş yavaş alışması için kapalı balkona aldım. ![]() Tohumdan yetiştirip viyollere şaşırttığım pervane yaseminlerden birkaçı kurudu, kalanlar da hızla büyümeye devam ediyor. Ve yine tohumdan yetişen bezelye çiçekleri. ![]() Jakaranda pek keyifsiz, derdi nedir acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bugünün mutluluk sebepleri: Tam 1 ay sonra çimlenen passiflora edulis tohumu. ![]() Ve miniminnacık bir lisianthus. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Yazlık bahçesindeki gardenyam bu kışı da atlatmış, bir tomurcuğu da var üzerinde. Ortanca ve çalı gardenya da bahçeye ekildi. Ortancaları malta eriğinin altına ektim umarım bu sefer keyifle büyürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kışı atlatan kara mürver, ![]() Kırmızı marullar sonunda çimlenmişler, ![]() Çiçeklerde bahar hazırlıkları, ![]() ![]() ![]() Düzenleyen E.Kahraman : 20-02-2022 saat 16:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
İlk hercai açmak üzere, tabi ben çiçeği görebilir miyim meçhul... ![]() Tohumdan çimlenen güllerim nasıl açacak acaba? ![]() ![]() Kış tatlısı yaşamaya pek istekli değil gibi. ![]() Onlarca gül çeliğim neredeyse firesiz tutmuşlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Gardenyanın yapraklarında sararmalar var, bir eksiklik var sanırım. Gardenya sayfasında araştırın bence. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|