![]() |
|
|
|
#25 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Sn. nilufers; Sn. Jezebel arkadaşımız avatarının özellikle silindiği düşüncesi ile kendi sayfasına bir mesaj yazmış. Düşündüğünü yazabilir. Derdini anlatabilir. Tarih ve saat 30-07-2021, 19:24 Alıntı:
16-08-2021, 11:03 tarihinde Şeklinde olumlu bir yaklaşımla avatarın göründüğü ile ilgili yazı yazmış. 17-09-2021 tarihinde sitenin en yetkilisi Alıntı:
01-11-2021 tarihinde hiç bir şey olmadığı kimsenin uzatmadığı birbirine saygılı açıklamalarının üzerine yaptığınız açıklama bana ters geldi. Sizin yazılarınızın üzerine its_just_a_ride arkadaşımızın yazısı da bana göre iyi değil. Her iki yazı da yangına körükle gitmek diye düşünüyorum. Bir arkadaşımız kendine haksızlık yapıldığını düşünerek açıklama yapıyor. İki arkadaşımız bunun o şekilde olmadığı ile ilgili yazı yazıyor. Yetkili açıklama yapıyor. Bence benim yazım dahil son üç mesajı da silerek (nilufers;_just_a_ride, muda) Arkadaşımızın bilgilendirmelerine, bahçe ve bitkiler konusundaki mesajlarının devam etmesini istesek daha iyi olmaz mı? Jezebel arkadaşımızın mesaj sayısı Mesajlar: 8,681 |
||
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|