![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2017
|
Alıntı:
https://www.treesofantiquity.com/pro...nk-pearl-apple |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2017
|
Alıntı:
bu siteden çıplak kök meyve fidanı almıştım. 2 kere. ama daha sonraları gümrükte çıkan zorluklardan dolayı bu site Türkiyeye fidan göndermeyi sonlandırmış olabilir.Mail atarak sorabilirsiniz . Zaten artık gümrükten de fidan almanız mümkün değil diye biliyorum. Bulunduğunuz şehirde yurt dışından ithal bitki getiren fidancılar varsa bu fidancılarla konuşup istediğiniz fidanları söylüyorsunuz getiriyorlar .zaten hepsi hollandadan getiriyor bitki ve fidanları. Hollanda bu işin merkezi.istenilen fidanların hepsi var. Ankarada iseniz Karşıyaka mezarlığının ordaki Dallıoğlu ile itribata geçin |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe bana iyi geliyor. Daha yakın olsa 3x1 gelirdim de az da olsa yol var. Köpeğim Gypsy de hava alıyor. Tekrara düşmek istemiyorum ama hava serinleyince börülcem coştu. ![]() Ahular da meyve vermeye başladı. ![]() Her yer ot ama aldırmıyorum. Kompost için yer ayarlayınca hepsini sökeceğim. Bu arada yere dökülen Chia tohumları çimlendi, büyüdü ve boyumu aştı. Yaprağından bir şeyler yapılır mı bilmem. Çiçek açmıyor, geçen seneden kalan bir bitkim vardı o da açmadı. Yani üzüldüm, iklim uygun değil belli ki. Düzenleyen Jezebel : 05-10-2020 saat 20:15 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Hafta sonu gitmezsem kendimi madur hissediyorum. Brugmansia toprağa kadar donmuştu. Anca toparladı ve açtı. ![]() Kabaklar da yeni kendine geldi ![]() Sepetim ( Ordudan almıştım) ilk defa doldu bu kadar. ![]() Kırmızı elmamın suyu da böyle oldu. Tadı da şerbet, şerbet ![]() ![]() Posasını da atarmıyım, marmelat yaptım. Elmalı tarçınlı tatlılar için malzeme . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2020
|
Tadı nasıl bu elmanın acaba? Tatlı, ekşi, mayhoş?? Bir de türü ve adı nedir? Belki hevesleniriz... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tatlı. Hevese gelince bilmiyorum. Adı Red love apple. Benim için heves değil takıntı. 2012 yılında almıştım. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Deprem stresini üzerimden atmak için Gypsy ‘yi kapıp bahçeye attım kendimi. Başbaşa kahvaltı yaptık. Tulumumu ve eldivenlerimi giyip önce tatlı patatesleri söktüm. ![]() Sonra seraya bazı soğuklara hassas bitkileri yerleştirdim. İşte 3 saat oralarda oyalandım. Gypsy de sağa sola koştu durdu, üstü başı ot, çöp, diken ve çamur oldu. ![]() Şu an banyodan sonra bitap bir şekilde uyuyor. ![]() Kasımpatılarım açmaya başlamış. ![]() Mahsulü topladım döndüm. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçe artık kış modunda. Birçok bitki kurumuş. Bazıları için kış önemli değil tabi Reuben ![]() Kara lahana da çok mutlu ![]() Süsen de inadına inadına açmaya devam ediyor. ![]() Bazı kadınlar sonbahardan fasulye ektiklerini söylemişlerdi ben de sözlerini dileyip ektim. Çıkmışlar soğuklara aldırmayıp , bakalım ne yapacaklar. Bir demet labada ve kara lahana topladım. İki öğün yemek olur bana. ![]() İşten sonra gittiğim için ışık biraz loş. Yarınki kahvaltımız için biraz da Zahter kopardım, elim hala zahter kokuyor üç yıkamadan sonra bile. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Şimdi hangi nikle veya isimle siteye giriyorsun merak ediyorum. Siteden ayrılamayacağını adım gibi biliyorum |
|
|
|
![]() |
|
|