![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2019
|
Alıntı:
Çok teşekkürler aslında Bosna-Hersek'te ve Fransa'da tanıdıklarım var . orada var mıdır acaba ? eğer varsa aldırabilirim Türkiye'ye gelirken getirebilir fakat beklemem gerekir . Önemli değil geç olsun da güç olmasın. tekrar teşekkür ederim iyi günler... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fransa deyince onların kendi gül markası var, çok üstün bir yetiştirici - Garden Roses | Meilland Almanların da Kordes Rosen'i var o da güzel, zevk meselesi. Ben İngiliz güllerini seviyorum. Gönül ister Gül bahçesi de en ucuzu 25 £. Varın siz hesaplayın. Fransız gülleri de çok güzel, onlara da bakıp benzerini isteyebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kolokas bitkilerinin birini bahçenin güneş alan bir yerine diktim. Sebze reyonunda satılıyor madem o bir tarla bitkisi. Nasıl gelişecek merak ediyorum. ![]() Domatesleri yine 40 kök yapmışım, mevcut fideleri kıyıp atamadım. Aynısı Kara lahana için geçeri, her yere diktim, bakalım nereleri sevecek. Belki de hiç mevsimi değil, olsun, her mevsim yerim. Güllerin geçen çiçekleri budandı. Ahududularım ve çileklerim meyve verdi. Spor salonları ve yüzme havuzları kapalı, bahçe vucut çalıştırmak için bulunmaz nimet oldu. İyi ki almışım, yoksa prangalı mahküm gibi oturup evi bekliyecektim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi ne alaka dersiniz belki ![]() ![]() Bu benim bahçemin asma yapraklarından sardığım sarmalar. Tamam kalem gibi ince değiller, eşit de değiller, olsun ... Tadı gayet de güzel oldu. Bana köklü , köksüz verilen tüm üzüm çubukları istisnasız tuttu. Teşekkür ederim verenlere ve ellerim dert görmesin ![]() İyi akşamlar. |
|
|
|
![]() |
|
|