![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Fazla sulamadan dolayı kökler çürüdü veya anca bu kadar gelişti. Her gün bir saat damla sulama yapılıyordu. Yaşlı bir teyze ile sohbet ederken anladım ki fasulye her gün sulanmazmış. Neyse şimdi günaşırı sulanıyor ama olanlar oldu artık. Onca tohum ve emek uçtu gitti. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün domateslerime kazık destek yaptım. 50 kazık almıştım, yetmedi, demek ki çok domates dikmişim. İlk yıl böyle şeyler olacak artık ne yapalım. Birkaç farklı resim yükleyeyim dedim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rueliyalar, zahterim, kabağım, zinia... Var daha çok ama tekrara düşmek istemem. Zahter alıştığı için çok mutluyum. Natal plum ( Carissa macrocarpa ) da açmış , o da çok mutlu etti. Fidancılardan da bitki aldım ama daha çok elimdekilerden çoğalttım ve diktim. Arkadaşlar da sağ olsunlar elindeki bitkilerden fazla olanlardan veriyor. İlk yıl tecrübe edilecek her şey tabi ki. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2014
|
Sevgili Jezebel, bahçeniz müthiş görünüyor. Şimdiden çok güzel işler başarmışsınız. Ellerinize, emeğinize sağlık. Doğanın içinde olmak huzur veriyor hakikaten. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eskiden “ bir parça toprağım olsun ben orayı cennete çeviririm” derdim O kadar kolay olmuyor tabi , alalı daha 1 yıl olmadı. Hayalinizdeki Cenneti kimse bilmediği için kimsenin yardımı da olmuyor ne yazık ki. Olsa da kısmen oluyor. Sizin rüyalarınızı sizden başka kimse göremiyor çünkü ![]() Her hafta da 2 çuval ot yoluyorum, bir keçi mi edinsem ki ? |
|
|
|
|
![]() |
|
|