![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2017
|
Alıntı:
Çok sevindim gördüğüme. Demek ki tohum almada doğru yolda ilerliyorum. Bol bereketli olsun Sn. Dutlubahçe. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Alıntı:
Bir yandan fideleri yetiştiriyoruz ama, dikilecekleri yer henüz hazır değil. Ne otunu biçtirebildik ne de çapa yaptırabildik. Artık hayırlısı... Dünkü vaziyet. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2018
|
Alıntı:
Ben sırf arılar için bahçeyi sürmekten vazgeçtim. Sizinkinden daha gür otlarım var artık. Ama 20 tane tavuğu arada bir salıyorum içine 2 günde duman ediyorlar gittikleri yeri ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçenin otunun biçilmesi işini, dün abimle beraber hallettik çok şükür. İnsanın bir ağabeyinin olması, bu yaşta bile güzel bir şey. ![]() Otlar biçilince, görünmeyen bir çok şey gibi, çimlenen melisalar da meydana çıktı. ![]() Güzün ektiğimiz baklalardan ilk hasadımızı yaptık. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
/
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Alıntı:
Ben de benimkiler bir karış olmak üzere diye seviniyordum. Her bahar biraz daha ılıman bir yere mi yerleşeydim dedirtiyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Vaki olanda hayır vardır demiş atalarımız. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemizin çapa işini, komşu köyden Kemal abinin yardımıyla, bu gün hallettik çok şükür. Şu dört günlük yasak geçince, ekim-dikim işlerine başlarız inşallah. ![]() Biz bahçeden ayrılırken, şakayığımız açmaya hazırlanıyordu. ![]() Geçen yıl tohumdan yetiştirip bahçeye diktiğim haseki küpeleri, kışı sağ-salim atlattılar ve çiçek açtılar. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|