![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
20 gün gibi uzunca bir aradan sonra, dün bahçeye gidebildim. İlk gözüme çarpan şey domateslerin kurumuş olması. ![]() Bamya ve biberler çiçek açıp ürün vermeye devam ediyorlar. ![]() ![]() Yemeklik lahanalar sanki baş yapmaya hazırlanıyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçekler de son güzelliklerini sergiliyorlar. ![]() ![]() ![]() Üçünün isminin de aynı harf ile başlaması ilginç oldu. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
İlkbaharda ektiğim, sn. ahaknet'ten gelen havuç tohumlarından, sadece saksıda kalan biri yaşayabildi. ![]() Yazın son günlerinde ektiklerim ise tırtıl ve salyangoz saldırısına uğradı. Hayatta kalanları müsait bir vakitte bahçeye dikeceğim inşallah. ![]() Akşam eve dönerken, bahçemiz bizi eli boş göndermedi. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün bir fırsat bulup bahçeye gittim. Bakla ve bezelye ekimi yaptım. Bahçeye girince ilk gözüme çarpan şey, çiçek açan kasımpatı oldu. ![]() Çiçek açmaya hazırlanan sümbülteber ise, düşen kırağının hışmına uğramış. ![]() Güz zeytinimizin meyveleri de olgunlaşmaya başlamış. ![]() Ihlamur Kasrı'nın bahçesindeki dev mabed ağacının altına dökülen meyvelerin çekirdeklerinden yetiştirdiğimiz fidan, üçüncü yılında bir metre boya ulaştı. ![]() Lahanalara musallat olan tırtıllar işi abartınca, ilaç kullanmak zorunda kaldım. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|