![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Yaz başında yetişen iki karnabaharı tohumluk bırakmıştım. Tohumların olgunlaşıp kurumasını beklerken, başın üzerinde çimlendiler. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
'Denesem mi' diye düşünüyordum, beni cesaretlendirdiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta yağan yağmurlar ve hava sıcaklığının mevsim normallerine düşmesi, bahçedeki bitkileri sanki coşturdu. Epey geç ekebildiğim ve damlama sulama ile desteklediğim mısır, karpuz, rezenelerin gelişimi gayet iyi. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Oturak barbunyalarımız hasat olgunlığuna erişmek üzere. ![]() Düzenli sulanamayan top cin biberler de yağmura sevinenlerden. ![]() Everglades domatesler her şartta yaşamaya ve ürün vermeye devam ediyor. ![]() Tohumdan yetiştirmeye çalıştığım pırasa fidelerini tırtıl ve salyangozlar yağmalayınca, hazır fide satın alıp dikmek zorunda kaldım. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu gün barbunyalarımızın hasadını gerçekleştirdik. ![]() Bahçeye giderken rastladığımız seyyar balıkçıdaki taze palamutları görünce dayanamadık... ![]() Böyle bir ortamda bu güzellikleri bize yaşatan rabbimize hamd olsun. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. dongyul'dan tohumu gelen beyaz lahanaların gelişimi gayet güzel. ![]() Tırtıllar yüzünden ikinciye ekmek mecburiyetinde kaldığım brokoli fidelerinden bir kısmını, viyolden bahçeye aktardım. Ben tohumunu geçen yıl Sn. bahçedenn'den edinmiştim, bu yıl paylaşmayı düşünüyorum. ![]() hcorak'dan gelen goji berry tohumlarından dört adet fide yetişti. Boyları yarım metre kadar oldu. Kasımda inşallah bahçeye dikeceğim. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|