![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Pişme konusunda çok haklısınız sevgili Portakal Rengi Bu minikler nasıl yumuşak ve lezzetliydi anlatamam... Ama gözüme pek bir bebek geldikleri için, sanki birkaç gün fazladan kalıp toparlansalar, daha iyi olacaklardı... Bahsetiğiniz patlıcan türlerinin verim ve lezzeti nasıldı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Her ocağa beş adet olmak üzere otuz ocak da dolaplık barbunya ektim. Gelişimleri güzel, çiçeklenmişler de çocuklar. Bakalım kaç kilo verim alabileceğim? Bu sene hangi türden, ne kadar ektim ve ne kadar biçtim hesabını yaparak seneye ona göre yetiştireceğim. Ne eksik, ne fazla... Kış vaktini mümkün mertebe kendi oluşturduğum kilerden tüketim yaparak geçirmek istiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
Şehir: Muğla
Mesajlar: 734
|
Alıntı:
Yerel patlıcanın özel bir yanını göremedim. Önümüzdeki yıl Adana ve Aydın deneyeceğim. Sonbaharda toprağı daha ekilebilir duruma getirmeye çalışacağım. Ondan sonra verimi düşünebilirim. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Alıntı:
Toprağımın kalitesi ve organik maddesi gayet yerinde, ve on bostan - on kemer olmak üzere toplamda yirmi kök ektiğime göre sanırım bir yıllık ihtiyacımı karşılayabilirim ![]() Biraz közde, biraz dolapda, azıcık da kurusu olursa tamamdır bu iş ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|