View Single Post
Eski 16-07-2019, 16:26   #107
obabilgesi
Ağaç Dostu

obabilgesi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Kimi resimler oldukça sıradan olsa da (içerik olarak) makineden mi, o an ki ışığın durumundan mı çok güzel geliyor bana. Bu da onlardan; Karşı bahçemizde yöreden bir amca var, karısıyla bahçelerde yavaştan tıkırdıyorlar, onu oraya bunu buraya sanki ellerine geçenleri bahçeye atıveriyorlarmış ta onlar da gidip orada rastgele yetişiyorlarmış gibi. Ama aradan biraz zaman geçince bir bakıyorsun pek güzel olmuş bahçe, her şey yerine oturmuş. Sizinki de bahçedeki son iki resim bir ömür, az ve öz..

Gözükenler ayrık ise işiniz zor. Dün hanımla evin önündeki 50 m.kare kadar yeri çim ekmek için temizledik. Beş el arabası ayrık çıktı ya, sizinkiler ayrıksa tahmin edemiyorum.
Bu güzel yorumunuz için çoookk teşekkür ediyorum sevgili TCM, ilk bahçe tecrübem ve çıraklık eserim diyorum bu bahçeye☺
Evet bahçecilik üzerine çok okudum, araştırdım ama neticede içimden geldiği gibi yerleştirdim tüm fideleri ve belki bahçeye kattığım bu doğal yorum size hoş geldi, bilemedim ki. Bu arada size bir sır vereyim mi?
Ben hiç ot mücadelesi yapmıyorum, sadece biçip sebzelerin köklerine yakın olanları mekanik olarak yok ediyorum. Biz barış imzaladık ayrıklarla😉

obabilgesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön