![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Umarım kısa sürede kök atar. Benim olay piksel dışı da olabilir çektiğim telefonu kabul etmiyor gibi geldi bana |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
Alıntı:
Göndermiş olduğunuz böğürtlen fidesini maalesef yaşatamadım. çok uğraştım fakat bir türlü yaşatamadım. yine çok sağolun o kadar emek verdiniz zahmet ettiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Ben burada köklendirip sonrasında size yollamaya çalışırım.Köklendirme çalışması yapayım.Size haber ederim sonra. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çok teşekkürler size gerçekten zahmet verdirmek istemem. vaktiniz müsait olunca yapabilirseniz çok çok mutlu olurum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
27 şubatta ektiğim tohumları sitenin server değişikliğinden dolayı kapalı olması nedeniyle paylaşım ancak bugüne nasip oldu. @Resulgur dan aldığım lettuce lingua di canarino marulları inanılmaz hızlı yeşerdi. Benim kıvırcık marullarımda onlardan sadece 1 gün sonra yeşerdiler. tahminimce bu hafta sonuna kadar küçük viyollere dikimini yapacak kadar büyürler. sonra hepsi birden bahçeye götürülecek. ![]() ![]() ![]() 2 Martta ilk filizler göründü. ![]() Zekoş'tan gelen Taşköprü sarımsağı ve Sayın İntibah'tan gelen turuncu zambak epey bi yeşerdiler. burada farkettiğim şeyi söylemek istiyorum. intibahtan gelen zambak 5 soğanlı geldi ancak soğanların hepsi bir sapta birleşikti ben 3 nü ayırıp ikisini ayırmadan dikmiştim ayırmadan diktiğim çok güzel yeşerdi fakat diğerleri halen bir yeşerme göstermiyor. ![]() Bugünden itibaren de artık diğer tohumlarımı viyollere ekeceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, computerboy, hasat mevisimi, ilk bahçem, organik |
|
|