View Single Post
Eski 19-02-2018, 08:29   #75
g.c.
Ağaç Dostu

g.c.'s Avatar

Giriş Tarihi: 18-05-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
Eklenti 655272

bu düşünceyle oluşturmak/yaşamak istediğim sistemin kitabını yani "PERMAKÜLTÜR" yaşamının temellerinden başlamaya karar vererek BILL MOLLISON Permakültüre Giriş kitabını aldım. bugün elime geçti 10 sayfa kadar okudum ve gerçekten kitap hep sormak istediğim soruların cevabını verir nitelikte. güzel bir kitap okuyup uygulamak isteyenlerde memnun kalacaktır kanaatindeyim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
Eklenti 659440

epeydir ne fotoğraf çekip paylaşabildim ne bahçeyle uğraşabildim. zamanın kısıtlı olmasından dolayı bahçeye bile her hafta gidemez olmuştum. malum okul sezonu açıldı öğrencilere kitaplar hazırlıyoruz. bu nedenle bahçe işleri de sağlıklı ilerleyemedi. ancak bu sürede gidemesem de kendime önceki günlerde başladığım kitabı bitirmek için zaman çıkarmış oldum. permakültür kitabını detaylı detaylı okuyarak notlar aldım. umarım sonraki maceralarımız da uygulamaya koyacağız. bu sürede tarım-doğa ile ilgili pek çok şey öğrendim. okumak kültürdür derlerya bende okuma yönümü geliştirmeye çalışıyorum. diğer kitabım bitince hele de çocuk büyümeye başlayınca işler de o yönde değişmeye başlıyor aslında. bunu düşünerek BEN HEWITT in yazdığı çevirsini ŞULE SEDA AY ın yaptığı okulsuz büyümek kitabıyla bu süreci devam ettirmeye yöneldim. bu kitabı ve diğer kitabı da herkese defalarca okuması için tavsiye ediyorum.

İyi okumalar.
Kitaplar ile ilgili genel bir değerlendirme yapabilir misin sevgili Musa?

Bunların haricinde, öncelikle edinin dediğin ya da öncelikle bunu okumanızda fayda var dediğin kitapları da paylaşırsan sevinirim.

g.c. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön