agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni7758Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-03-2017, 06:19   #11
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
Bu patatesler o kadar lezzetlidir ki pişirince içi polarize yapı halini alıyor ve kabukları bile kestane tadındadır...


Eğer yere ekerseniz dik boğaz çapası yapıp güzel bir gübreleme ile bol ürün alabilirsiniz...

ayrıca tohumluk patates alacaksanız yani küçük patatesler elde etmek isterseniz patlayan her gözü kesip ayrı ayrı ekebilirsiniz... Pişirmelik büyük patates elde etmek isterseniz bütün olarak ekmenizi tavsiye ederim...
Sn dongyul, verdiğiniz bilgiler çok değerli...Maalesef büyük saksı ile yetinmek zorundayım. Bir de dışı daha mor ince uzun olup içi beyaz olanı var. Onları haşlayıp tadına bakmıştık, onlar da çok güzeldi. Onu da yetiştirmek istiyorduk ama boğaz durmuyor ki, yedik hepsini))

Bu ilk deneyim olacak bizim için, suda filizlendirip filiz halini saksıda denemek istiyoruz. Tohumluk patetes değil ama çiçeklerinden tohuma yönelip etkinliğe sokmak niyetimiz var ama bu şekilde aslına uygun birey ortaya çıkar mı bilmiyorum. Deneyip göreceğiz inşallah.

Vegy beğendi.
Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025