![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
|
Son olarak 2 hafta önce iç mekanda iki adet tatlı patetesi çil atması için suya koymuştum. Yavaş yavaş hareketlenme başlamış. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 1,536
|
Alıntı:
Bu patatesler o kadar lezzetlidir ki pişirince içi polarize yapı halini alıyor ve kabukları bile kestane tadındadır... Eğer yere ekerseniz dik boğaz çapası yapıp güzel bir gübreleme ile bol ürün alabilirsiniz... ayrıca tohumluk patates alacaksanız yani küçük patatesler elde etmek isterseniz patlayan her gözü kesip ayrı ayrı ekebilirsiniz... Pişirmelik büyük patates elde etmek isterseniz bütün olarak ekmenizi tavsiye ederim... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
|
Alıntı:
))Bu ilk deneyim olacak bizim için, suda filizlendirip filiz halini saksıda denemek istiyoruz. Tohumluk patetes değil ama çiçeklerinden tohuma yönelip etkinliğe sokmak niyetimiz var ama bu şekilde aslına uygun birey ortaya çıkar mı bilmiyorum. Deneyip göreceğiz inşallah. |
|
|
|
|
![]() |
|
|