![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
|
İzmir'de dün geceden başlayıp hiç ara vermeden hala yağan yağmur hiç kimseye iş güç yaptırmamıştır herhalde. Ben de biraz saksı harçlarınla oyalandım. Benim için altın değerinde olan leaf mould 2010 yılında tesadüfen internette rastlayıp o günden beri aralıksız her yıl yapıp kullandığım bir malzeme haline geldi. Saksı harçlarına çaya çorbaya koyar gibi azar azar koyup sonuçlarını da görünce karakafes çayı gibi başucu malzemem oldu. ![]() Bu da her türlü organik atıklardan yaptığımız özellikle karakafes otu çayından sonra arta kalan yaprakları karıştırdığımız kompost. Elenmiş hali ile kaba malzemelerden oluşan bu harç saksı üstlerine malç olarak çok işe yarıyor. Elenmiş ince kısmı da saksı harcı malzemelerinden biri olarak yerini alıyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
|
Kolay gelsin Sayın Lonicera, Ve yine bana soru sorma fırsatı çıktı iyiki de acmıssiniz bu sayfayı ![]() Sayın Lonicera benim de frenk üzümü var nerdeyse 5 yasında ..iki senedir de az da olsa meyvesini yiyoruz.Budandığını bilmiyordum ne zaman budamak gerekiyor acaba? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|