![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2015
|
Bende forumdaki üstadları taklit ederek çimlendirme aşamasına başladım. İlk çimlendirilecekler patlıcanlar ve biberlerdi. Patlıcanlar- Çizgili Edirne-------------------telato Halep Karası-------------------Atılgan Yamula-------------------------İbrahimes Muğla Yılanı--------------------birnefestoprak LittleFinger---------------------Seabert74 Ticari Biberler- Tatlı Kıl Kandil dolmalık Cin Biber Jalapeno Tam-----------------------telato---Atılgan---Antiocos Poblano (Ancho) biber-------------birnefestoprak Balık Biber--------------------------bahcedenn Peynir Biber------------------------sevoş Georgeous Chocolate pepper-----akcabardak Pepperoncini biber-----------------hcorak Jimmy Nardello Italian Pepper----bahcedenn Kırmızı Kaliforniya Biberi----------telato--Mincel Urfa Biberi-------------------------Atılgan Şimdilik bu kadar. Çimlendirmede 3 farklı yer deniyorum. --Kağıt havlu üstü --Torf --Çocuk Bezi. (ilk başta tuhaf gelsede işe yaramasını umut ediyorum) İstediğim gibi hareket edemediğimden ve imkanlar kısıtlı olduğundan benim için en pratik ve verimli yolu bulmaya çalışıyorum. Tohumlar salonda camın önünde çimlendirilip , çimlenenler viyollere tek başına (1 göze 1 çimlenmiş ) ekilip cam balkona alınacak. Şimdilik planım bu. Allah benimde sizinde yardımcınız olsun. Düzenleyen saleri : 10-02-2017 saat 21:28 |
|
|
|
|
|