![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili firdevs-i pestil çok güzel görünüyor, kışlıklarınızı ağız tadıyla tüketmek nasip olsun. Benim merak ettiğim o pestili nasıl yaptınız, detaylarını mutfak bölümünde anlatırsanız çok sevinirim. Ben şimdiye kadar hiç pestil yapmadım ama denemek isterim. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2015
|
Sevgili akçabardak, o kadar çok erik toplayıp dağıttık ki kalanları ne yapalım diye düşünürken aklımıza geldi. Google'dan bakıp denedik gerçekten çok lezzetli oldu. Kışa kalmadı yani. Yapımı çok basitmiş aslında mutfak bölümüne yazın demişsiniz. O bölüme hiç girmedim. Orada da sayfamı açmam gerekecek? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2015
|
Sevgili Akçabardak, haseki küpesini tohum paylaşım etkinliğinde sizden istemiştim. Buradan teşekkür edeyim size. Her tohumu çimlemedim daha yerleri belli değil diye. Ziyan olacaklar diye düşünüyorum. Seneye inşallah. Ve çiçek bakımı. En çok sevdiğim ve zamanımı alan uğraş. Sula, kuru yaprak topla, ayrık otu çapala, güneşten yananları gölgeli yere alma vs... Zor mu zor, çok vakit alıyor mu evet alıyor, keyifli mi çoook keyifli, değer mi hem de sonuna kadar değer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|