![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-04-2016
|
aksoyhx / Bahçe
Bahçenin bulunduğu şehir :İstanbul Bahçenin büyüklüğü :30 m2 Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları :Güneşi biraz az diğerleri gayet güzel Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri :9a-9b Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb) :Konut Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı? :Bakımsız Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? :15 gün Başlangıçta tasarım yaptınız mı? Profesyonel yardım aldınız mı? :Hayır Bahçenin var olan durumunu gösterir, çizilmiş planı var mı? Varsa ekleyiniz : Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel) Kişisel Bahçede bulunan ek alanlar (limonluk, çardak, sebzelik, havuz vb.) nelerdir? Yok Bahçe için bir hayaliniz, idealiniz var mı? :Bol çiçekli,göze hoş gelen dekorlu bir alan yaratmak Bahçede bulunan bitkilerin listesi (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) : Şimdilik; Ortanca Gül Mine çiçeği Horoz İbiği Ateş Çiçeği Yeni gine Sardunya Begonya Toran Özellikle ilgilenip, yetiştirdiğiniz bitkiler var mı? :Yok Varsa çok özel bir bitkinizin adı? :Hepsi özel Üretim, çoğaltma yapıyor musunuz? :Hayır Bahçedeki su durumu ve sulama koşulları nasıl? :Merkezi site sulaması ve musluk Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? :- Toprak özellikleri :Bilmiyorum Kompost yapıyor musunuz? :Hayır Bahçenizde yaptığınız hatalar oldu mu? :Hata yapmamak için başlamadan bilgi topluyorum. Zirai mücadele yapıyor musunuz? Hangi hastalık ve zararlılara karşı, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? :- Bahçeniz organik mi? :Evet Hangi tip gübre kullanıyorsunuz? :Yanmış koyun gübreli toprak Bahçenizde fare, manas gibi zararlılar var mı? :Hayır Sulamayı (vahşi, yağmurlama, damlama, terleme) ne şekilde yapıyorsunuz? :Yağmurlama Bahçenizin yerleşim alanının sağı ve solu dağ mıdır? Bitkileriniz soguk alıyor mu? :- İyi ki yapmışım dedikleriniz neler? :Bahçeli ev almak Tetanoz aşısı oldunuz mu? :Evet |
![]() |
![]() ![]() |
|
|