![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2015
|
Bahçede kış ürünleri almaya devam. bu sene henüz don olmadığından biber bile vermeye devam ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Turpları eylülde ektim am çok ilgilenemedim ot içinde kalmışlar bir tane söktüm gövde yapmaya başlamışlar ama henüz küçük daha |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene evde çimlendirdiğim tohumların yeterli güneş ışığı alamasından dolayından fide sayısı az olmuştu. Bu sene evin karanlık bir köşesinde ıstıcı mat ve bitki ışığıyla çimlendirme yapıyorum. Şu an için sonuç çok iyi. Fesleğenler 3. yapaklarını açtı. Turplar 2. yapraklarını açıyor. Alttan ısıtma olduğundan dolayı çimlendirme oranıda iyi henüz çürüme veya mantar olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
led olarak ne kullandınız ve maliyeti ne kadar? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Lambayı aliexpressden 23 dolara aldım. 30w gücünde. Deneme amaçlı almıştım sonuç gayet güzel oldu. Darısı tohum paylaşımından gelecek tohumların başına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2017
|
Lambanın ve ısıtıcı matın linkini paylaşır mısınız? GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
Benim aldığım ürünler kaldırılmış. Seadling heat mat ve led grow light diye aratırsanız bir sürü ürün çıkıyor. Ben evde ufak bir alanda kullanacağım için düşük güçlü olanları seçtim.( Isıtıcı 45W lamba 30W) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Kışın balkondaki bitkilerler idare ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek açan kaktüsüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
|
Bizim çocuğun terraryum çalışması |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Donan etkilenmesin diye ıtır ve çarkıfelek çiçeklerini balkona almıştım. Tekar bahçeye indirsem mi bilemedim. Burada çok cansız kaldılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Bu muz fidanını mısır çarşısından almıştım. Bu sene doğru dürüst don olmadı ama bu havalarda bile soldu. Baharı bekliyorum belki canlanıp yeni sürgün verebilir diye hal umudum var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
aldığım bu muz fidanıda ilk başta soldu ama sonrasında alttan yeni sürgün çıkardı. Baharda canlanacak sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden çoğalttığım çilek fideleri ekilmeyi bekliyor. MArt ta bunları bahçeye ekkmeyi planlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan büyüttüğüm defnelerim bunlarda ekilmeyi bekliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
Çelikten çoğlatmaya çalıştığım iğde ağacım. Ekim ayında toprağa koydum. YAprak açtı ama donlardan etkilenir mi bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan yetiştirdiğim palmiyelerim. Bu sene 2.yılları bazıları taç yapraklarını açmaya başladı. bunlara da ekecek yer bulmak lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda bahçede ekilmeyi bekleyenler. Oya ağacı , yalancı akasya, , çınar, badem bahçede yer bekliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta hava soğuktu. Beklenen kış geçte olsa kendini göstermeye başladı. Yılın ilk donu desem yeridir. Don öncesinde bahçede hala biber vardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Göz alıcı turplarım. Yerken iyi temizlemek gerekiyor. İçinden solucan çıkabiliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Bu senenin ilk açan güzellerinden. Adını bilmiyorum bir arkadaşdan çelik almıştım geçen sene çok güzel renkleri var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Siteteden sn. tabustan aldığım nergisler açmaya başladı. ilk sırada diktiğim ilk açan güzelin resmi burada. çeşidini tam bulamadım ama aşağıdaki ikisinden biri olmalı. STRONG GOLD Kokusuzdur ama görünüm olarak güzel ve gösterişli bir çeşit. Vazoda bozulmadan kalma süresi uzundur. DUTCH MASTER Erken açan ''trumpet'' türüdür. Tek sap tek çiçek..65 cm ye kadar boylanabiliyor. Kokusuzdur ama görünüm olarak güzel ve gösterişlibir çeşite Vazoda bozulmadan kalma süresi uzundur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Marul yemeye devam. Marulları keserken kökünden kesmemeye çalışıyorum aynı yerden tekrar çıkıyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda mor lahanalarım havaların ısınmasıyla beraber büyümeye başladır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Orman haftası nedeniyle geçen hafta bizim çocuğa fıstık çamı fidanı vermişler. Bardağa dikmişlerdi bizde onlaır daha büyük bir saksıya aldık. Yer bulursak bahçemizde sonrasında kendi yerlrine alacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Son baharda çelik olarak ektiğim asma , gül ve iğdeler yapraklandı. İğdenin yanına ektiğim sarı çiçekli bir çalıydı ama adını bilmiyorum. Çiçeklerini görürsek sizlere soracağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
Tohumdan büyüttüğüm çarkıfelek çiçeği. Bu en küçük olanıydı. Yakında toprakla buluşturacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
Son baharda ektiğim muzlar uykudan uyanmaya başladı. Bir süre saksı içerisinde yetiştirmeye devam edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Çocuklarlar ormanda topladığımız meşe palamutlarını toprağa gömmüştük. Baharla birlikte onlarda filizlenip büyümeye başladılar. Her gün eve girmeden ağaçlarına bakıyorlar. bakalım boylarını ne zaman geçecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene bahçede çok örümcek var. Bunların cinsi nedir bir zararı var mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|