![]() |
|
|
|
#11 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu kadar yüksek çimlenme oranı tutturmayı beklemiyordum. Ama aslında pek çekirdek aile olarak da kalmıyoruz, orası doğru. 4 aydır eşimin amcası ve yengesi buradaydılar. Geçen hafta gittiler. Sonbaharda tekrar gelsinler diye bir sürü lobi çalışması yaptık, çok tatlı insanlar. Ufaklığa bakmak için gelmişlerdi ama bize yardımcı olmadıkları konu kalmadı. Henüz anlatmaya fırsat bulamadığım sebze yataklarımızın işçiliğinin büyük kısmını onlar yaptılar. Yazın da annelerimiz, kardeşlerimiz, kuzenler derken en az 7-8 kişi oluruz. O yüzden hasat tüketilir diye umuyorum. Zaten fazlasını konservelemek konusunda da tamamen gelecek olanlara güveniyorum. Yoksa benim iş+bebek+bahçe ile ona zamanımın kalması imkansıza yakın. ![]() Alıntı:
![]() Papatya ve benzerlerini ben de çok seviyorum. Aklımda 4-5 çeşit var. Kimi kasımpatı ailesinden, kimi asterlerden, kimi bellislerden... Bu sene birer kök alıp deneyeceğim. Duruma göre seneye yer değiştirip, beğendiklerimin kök sayısını artırırım diye düşünüyorum. |
||
|
|
|
|
|