![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
ahyal-2005/ Bahçe
selam herkese Bahçenin bulunduğu şehir :Adapazarı Bahçenin büyüklüğü :1165m2 Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları :Normal Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri ![]() Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb) :hobi Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı? :Boş bir tarla Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? :9 ay Başlangıçta tasarım yaptınız mı? Profesyonel yardım aldınız mı? :Amatörce yaptım.Yardım almadım Bahçenin var olan durumunu gösterir, çizilmiş planı var mı? Varsa ekleyiniz :var Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel)kişisel Bahçede bulunan ek alanlar (limonluk, çardak, sebzelik, havuz vb.) nelerdir?havuz var Bahçe için bir hayaliniz, idealiniz var mı? :Yaşanılır hale getirmek Bahçede bulunan bitkilerin listesi (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) :Şimdilik yok. Özellikle ilgilenip, yetiştirdiğiniz bitkiler var mı? :Hayır Varsa çok özel bir bitkinizin adı? :Yok Üretim, çoğaltma yapıyor musunuz? :Hayır. Bahçedeki su durumu ve sulama koşulları nasıl? :Çeşme suyu Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? :Hiçbir şey Toprak özellikleri :Verimli Kompost yapıyor musunuz? :Hayır Bahçenizde yaptığınız hatalar oldu mu? : bilemedim Zirai mücadele yapıyor musunuz? Hangi hastalık ve zararlılara karşı, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? :Yardım aldım ama çok kullanmadım Bahçeniz organik mi? :Sayılır Hangi tip gübre kullanıyorsunuz? :İnek- Koyun Bahçenizde fare, manas gibi zararlılar var mı? :Görmedim Sulamayı (vahşi, yağmurlama, damlama, terleme) ne şekilde yapıyorsunuz? :Normal hortumla Bahçenizin yerleşim alanının sağı ve solu dağ mıdır? Bitkileriniz soguk alıyor mu? :Evet İyi ki yapmışım dedikleriniz neler? :Bu arsayı almışım Tetanoz aşısı oldunuz mu? :Hayır Düzenleyen emir2604 : 27-05-2017 saat 14:38 Neden: çevremde çok bilinmediği için |
![]() |
![]() ![]() |
|
|