![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
Nefin Nur / Bahçe
Merhabalar bahçe dostları, çiçek severler, bahçe aşıkları, organik beslenenler ![]() ![]() Bahçenin bulunduğu şehir :İstanbul Bahçenin büyüklüğü :250 m2 kadar Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları :hiçbir bilgim yok Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri :hiçbir bilgim yok Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb) :hobi bahçesi gibi diyebiliriz Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı? :bizden önce kiralayan bayan sebze ekmiş ve olmuş gibi Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? : haftaya uğraşmaya başlamayı düşünüyorum inşallah Başlangıçta tasarım yaptınız mı? Profesyonel yardım aldınız mı? :hayır Bahçenin var olan durumunu gösterir, çizilmiş planı var mı? Varsa ekleyiniz :maalesef ![]() Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel)hiçbir bilgim yok ![]() Bahçede bulunan ek alanlar (limonluk, çardak, sebzelik, havuz vb.) nelerdir? Bahçe için bir hayaliniz, idealiniz var mı? :evet ilerleyen zamanlarda bunları paylaşmayı düşünüyorum Bahçede bulunan bitkilerin listesi (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) :1 incir ,1 erik , biber, patlıcan, kabak bunlar görebildiklerim Özellikle ilgilenip, yetiştirdiğiniz bitkiler var mı? :henüz yok ama olacak Varsa çok özel bir bitkinizin adı? : Üretim, çoğaltma yapıyor musunuz? : Bahçedeki su durumu ve sulama koşulları nasıl? :evden boru çekip sukuyorlarmış Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? :hiçbir bilgim yok ![]() Toprak özellikleri : Kompost yapıyor musunuz? : Bahçenizde yaptığınız hatalar oldu mu? : Zirai mücadele yapıyor musunuz? Hangi hastalık ve zararlılara karşı, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? : Bahçeniz organik mi? : Hangi tip gübre kullanıyorsunuz? : Bahçenizde fare, manas gibi zararlılar var mı? : Sulamayı (vahşi, yağmurlama, damlama, terleme) ne şekilde yapıyorsunuz? : Bahçenizin yerleşim alanının sağı ve solu dağ mıdır? Bitkileriniz soguk alıyor mu? : İyi ki yapmışım dedikleriniz neler? :şu anda iyiki bu bahçeyi kiraladım diyorum inşallah ilerde de iyiki derim ![]() Tetanoz aşısı oldunuz mu? :hayır |
![]() |
![]() ![]() |
|
|