![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Mehaba Millacim nasilsin bahcen harika gorunuyor.Clivya masallah harika ciceklenmis.Kirmizimi rengi merak ettim bayagi koyu gorunuyor benimki günes gormediginden epey açik acti. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Bu, bahçede olduğu için güneşlenmesini de soğuklanmasını da tam yaptı. Muhtemelen ondan koyu oldu. Burada bir kaç kişide daha var. Hepsi dışarıda bakıyor ve hep bu renk oluyor. Ben de bu arada senin sarına hastayım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar arkadaşım ve nişanlısının yazın Bulgaristandan bizi ziyarete gelirken getirdiği hediye tohumlar. Sakladığım çekmeceyi haftada en az bir iki kez ziyaret edip, bakıp, iç çekip geri kaldırıyorum. En erken ekim önerisi iç mekanda Şubat olduğu için az daha beklemem gerekecek. Artık çok sabırsızlanıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
Masallah bu sene bahce dahafa senlenecek |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sonkez bu durumda sarının özlemini gidermek için ben bu güzelin ışığını keseceğim Yok kıyamam ne renk açarsa açsın çok güzeller. Buralarda şenlik yakın sanırım. İlk cemreyle birlikte şov başlar ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün hava çok güzeldi. Biz de kızım Tekila ile balığa çıkmaya karar verdik. Yolda sarı oxalislerin haricinde açmış ilk sarı papatyaları gördüm ve bunların baharda açtığını henüz erken olduğunu düşündüm. Kafamı bir kaldırdım ve bizim güzel badem ağacımızın gelinliğine bürünmeye başladığını gördüm. Çok şaşırdım. İlk defa bu kadar erken açıyor. Yine de bir o kadar etkileyici güzellik ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yağmur güzelleri ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sezondan kalan sökmediğim karalahanalar yeniden büyümeye başladılar. Yazın sıkıca budamıştım. |
|
|
|
![]() |
|
|