![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Buz çiçekleri şu günlerde çiçekli, acem halısı da açınca görüntüsü harika, fakat işte sadece mayıs ayında çiçekleniyorlar, ondan sonra yeşilliği kalıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Evet,şimdi sıra bayıldığım.Gördüğüm her rengini almaya çalıştığım karanfillere geldi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar aşılı diye tabir edilen.(yöresel olarak.Gerçek tür olarak bilemiyorum.) karanfiller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu resimde bulunan karanfiller Çin karanfili olarak geçen ,çok çeşitli renklere sahip olan karanfiller. Ben en çok mor gibi olan rengine bayıldım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Çin karanfillerine devam. ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz açmayan(açan çiçeklerini tohum yapması amacıyla budamadığım için yerine yeni çiçekler açmadı.) Çin karanfillerim var. Onları açtığında paylaşacağım. Tohum amacıyla beklettiğim karanfillerden bazılarından güzel tohumlar aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
![]() Türünü bilemediğim ,kokulu farklı renkleri olan bir karanfil. Minik yapısı,kokusu ve görüntüsüyle,açtığı yoğun çiçekleriyle ilgimi çeken bir tür. ![]() ![]() ![]() Bildiğimiz klasik dediğimiz tür olan karanfiller.Bu tabirler yerel olarak kullandığımız tabirlerdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Karanfillere diğerleri açana kadar ara vermiş olduk. Bu arada diğer çiçeklerden paylaşıma devam edelim. ![]() Cam güzelim. ![]() Karpuzumu büyüdüğünü görüp tadına bakabilecek miyiz acaba ? ![]() Hercai menekşeler güzelliklerini saçmaya devam ediyorlar. Hiç naz yapmadan çiçeklerini sürekli açıyorlar. ![]() Minik kalonşe keyfi yerinde görünüyor. ![]() Fide olarak çeliklediğim güllerin çoğu açarak çiçeklerini göstermeye devame diyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Kirli hanımlar bir yandan açmaya devam ederken ,bir yandan yeni fideler çıkıyor. Kısa bir zaman öncesine kadar bahçede az sayıda olan kirli hanımlar hızlı bir şekilde artmaya,hava toprak şartları uygunlaşınca filizlenmeye ve çiçeklerini açmaya devam ediyorlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|