![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
En çok sevdiğimiz alan dediğim Köşede bulunan çiçekler. Atatürk çiçeği ![]() Gazanyalar. ![]() Kiremit rengi begonvil , bu henüz çiçek açmadı. ![]() Kırmızı zambak. ![]() Bu sardunyanın rengini seviyorum(eşim zaten sardunyaları çok sever.) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Başka alanda bulunan ama tomurcuklanmaya başlaması,yeniden çiçek verdiği sürgünle beraber çiçek sapı oluşturan hoyaları paylaşmak istedim. ![]() ![]() Görüldüğü gibi beyaz olan kınanın çiçek sapı beyaz. Buraya kadar sorun yok. Ama nasıl oldu anlamadım. Diğer pembe açan kınaların çiçek sapları beyaz olmamasına rağmen bu pembe açan kınanın çiçek sapı beyaz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Bu yaprağı güzelin soldaki daha önce paylaştığım komşumdan almış olduğum. sağdaki ise sayın emineyüpten bana gelen yaprağı güzel.Aralarında oldukça açık bir yaprak renk ve şekil farklılığı var iyi ki bana göndermiş sayın emineyüp. ![]() Tohumdan ürettiğim ve çiçek açmayı başaran sardunyalarla birlikte bugünkü paylaşıma ara veriyorum. Yarın umarım batı alandaki çiçekleri resimlerini paylaşmayı bitiririm. Malum yarın bayram erken yatalım. ( çok erken yatıyoruz gerçi ama olsun.) Görüşmek dileğiyle.İyi geceler. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2015
|
Alıntı:
annesine çekmiş |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bayram koşturması bitti.Misafirler gitti. Tekrar buradayız ve paylaşıma kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlk olarak çok farklı ve güzel renklerde çiçekler açan zinna(kirli hanımlarla) merhaba diyelim sizlere. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() O kadar çok farklı renkleri var ki harika. Geçen yıl elimde olan tohumlarını ektiğim krem ,sarı benzeri renkler henüz çıkmadı. Henüz daha açmayan çiçeklerim var. Bir kısmı açıyor bir kısmı yeni yeni gün yüzüne çıkıyor. Sayın emineyyüp haklısınız. annesine çekmiştir. Tohum yapmak amacıyla çiçek açmaya başladı ama biz yaprağı güzelin daha çok gelişmesi amacıyla çiçek açma yerlerini kırptık ,gelişmesine devam etsin diye |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Çiçekliğimin farklı açılardan görünüşü. Sırasıyla bu çiçeklik alanında bulunan çiçekleri paylaşmaya çalışacağım. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Görüldüğü gibi beyaz olan kınanın çiçek sapı beyaz. Buraya kadar sorun yok. Ama nasıl oldu anlamadım. Diğer pembe açan kınaların çiçek sapları beyaz olmamasına rağmen bu pembe açan kınanın çiçek sapı beyaz. Öğretmenim o kadar kusur; kadı kızında da olur... |
|
|
|
![]() |
|
|