![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
![]() Biz çalışırken yanımızdan ayrılmayan tekir ,tahtanın üzerinden inmeye kalkarken takla attı. O anı yakaladık. ![]() Ben çalışırken kızım foto çekiyor. ![]() Tekir teftişte. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Nedenini anlayamadığım bir şekilde illa ayaklarımın üzerine çıkıp oturmayı severdi. Ben evde yok iken terliğimin üzerine yatardı. ![]() ![]() Burada saldırı yok yanlış anlaşılmasın. Tekir kedi yavru olduğu için tavşanları annesi sanıyor. Onların yanına koşuyordu. Anne ihtiyacı hissediyor. ![]() Biz işi bitirip içeri girdiğimizde oda içeri girmek amacıyla kapıya yönelip.Sinekliğe tırmanmış.Kızım gördü ve çağırdı . İlginç geldiği için fotoğrafladım. Şimdi sadece fotoları kaldı. Yeni çiçeklerin koyulacağı sedir bitince tekir kedi sağlamlığını kontrol etti. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Çiçeklikler temizlenip ,boyanıyor. ![]() Hiç tanımadığım. Daha babam çocukken vefat etmiş olan,adını aldığım rahmetli dedeme ait loğ taşını bulunca köyde hatıra olarak getirdim ve boyadım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Bahçemden söktüğüm soğanlı türlerden bazıları. ![]() Saksı domatesim. Geçen sene azda olsa domates alıp yemiştim. Bu sene yine denemek istedim. ![]() Kızımla birlikte bahçenin sol tarafına ( batı tarafına ) genel bir bakış. İlk olarak batı tarafından başlayarak çiçeklerimi paylaşmaya çalışacağım. ![]() İlk sırada yonca var. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Fide sormak amacıyla gittiğimiz fidancı da görünce aldığımız ve bizi üzmeyip köklenen ve çiçek açmaya başlayan bodur tür kasımpatı. ![]() ![]() Asmalar bu sene iştahlı duruyor. ![]() ![]() Cinsini çok sevdiğim bodur bir tür olan elma. Hem lezzetli hem dayanıklı. Tamamıyla kızarmadan toplamak gerekiyor. Topladıktan sonra dolaba koyduğumda 1 ay bozulmadan kalabiliyor. Geçen sene ikinci defa ürün aldığım elma cinsi budur. Bir çok kişiye aşılık verdim. Birçok kişide aynısında istedi. Gidip satıcıdan aldım.İsteyenlere teslim ettim. Öyle olunca bana lazım olan bir ürün olduğunda satıcı da bana indirim yapmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Bu sene ilk defa ürün verecek olan gemlik cinsi zeytinim. Oldukça yoğun çiçek açtı. Çiçekleri tutmaya başladı ama sonrasında yağan dolu ,aşırı yağmur,rüzgar gibi etkenlerle çoğunu döktü. Şimdilik bir avuç kadar ürün verecek ama olsun. Zeytin yemesini çok seven birisiyim. ![]() Eşimin çok sevdiği hambelis. Daha boyuna bakmadan maşallahı var ürün vermeye başladı. ![]() Şeftalim güzel bir tür. Hem sulu ,leziz ,hemde meyveleri büyük oluyor. Yoğun bir meyve vermekte. Bu sene meydana gelen donlardan etkilendi. Bazı dalları kuruma yaptı. Bazı dalları ise yoldan geçen çocuklar( kimisi çocuk değil yaşına bakarsan ama çocuktan daha çocuk aklındalar.) Şeftali koparmak isterken. Hem dalları kırmışlar hemde bir çok şeftali daha yetmeden yerlere döküldü heba oldu. |
|
|
|
![]() |
|
|