![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Bahçe sayfama pek gelen olmayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Çok güzel bir fotoğraf yakalamışsın. Ince nazenin kelebekcik mis kokuya dayanamamış. Bu arada bu ağlayan kalplere hep özenerek bakıyorum dayanamayıp galiba ben de alacağım. İyi ki almışsın sevgili eneskrky. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın samur ![]() ![]() -Bence en kısa zamanda edinilmesi gereken bir tür |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2014
|
Tüm soğanlıların çiçeklerini çok severim. Saçaklı kırçıllı lalelerin çok güzel.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sabihas ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Laleler gerçekten çok güzel ve özeller Enesçiğim bayıldım doğrusu, kanayan kalplerin de öyle, benim kanayan kalplerim biraz geciktiler sebebini anlayamadım, tek bir dal şekline öylece duruyorlar, nerede hata yaptım bilemiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın eneskrky lalelerinizin güzelliğine bayıldım karanfil gibi açmışlar kanayan kalplerin pembesini görmüştüm beyaz açanı hiç görmemiştim ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu arada 9. sayfaya gelmişiz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu katmerlileri bende çok beğendim şuan favorilerim baya çoğaltmaya çalışacağım ![]() Ağlayan kalpleri ben hiç sökmedim büyük saksıdan hiç çıkartmadım , sendekileri söktüysen veya çok sulama olduysan göz sayısı azalmış olabilir . Bir türlü kırmızısını resimleyemedim açıp geçiyor 2 senedir bir tane açıyor nazlımız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet beyaz dahil baya rengi var edinmeye çalışıyorum bakalım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Çaprazlamayı başardım sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
Dantellim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Burenkleri ilk defa gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
Ters Lalelerimden bazıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Uzun süredir uğrayamadığım, özlem duyduğum bahçe sayfama kavuştum ![]() Bahçemin fotoğraflarını takip edenler belki merak ediyordur .Yarından itibaren yüklemeye başlayacağım ![]() Tekrar aranızda olmak çok güzel umarım görmeyeli bol çiçekleriniz ,bol sebze ve meyve leriniz olmuştur . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hoşgeldin sevgili eneskrky ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler YeniGine ablacım ve Günebakan ablacım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene ne kadar sebze yapamayacağım desem de ; dayanamayıp yaptım ![]() Domates fidelerimi sağolsun telat abim verdi çok sağolsun ![]() ![]() Bu sene tohum paylaşıma katılamadım ama sağolsun Taşlıbahçeden etkinlik sonra artanlardan istedim beni kırmadı ve yolladı kabak biber tarzı tohumları ektim çok teşekkürler ![]() fidelerim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
İnce sivri kıl biberlerim ![]() ![]() Kızartmalık kabaklarım ![]() Fasülyelerim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Domateslerim çok güzel döktüler hasat sonrası fotoğrafları da yüklerim sonradan ![]() Bu sene sebzelerim beni neredeyse hiç yormadı susuzluğa dayandılar, yabancı otlarla mücadele ettiler ,gübresiz üzülmediler ve bol ürün verdiler ![]() ![]() Domateslerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Salatalıklarım ,çengelköy çoğunluklu ama içinde dikenli ve yerli türlerden de ektim.Ama unutulmaz olanı japon salatalık dongyul abim sağolsun tohumunu vermişti şahane bir çeşit uzun sulu ve tadı çok güzel ![]() Salatalıkları uzun bir süre sırığa alamadım yoğun ders dönemime denk geldi . Sonra boş olunca inşaat demirlerini bükerek iplerle bağladım şahane oldular ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Pepinolarım tadını çok beğenmiştim aradım fidesini buldum ,çok kolay yetiştiriliyor .Yakına sararmaya başlayacak ![]() ![]() ![]() Düzenleyen eneskrky : 09-03-2017 saat 21:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Hepsi çok güzel görünüyor emeklerine sağlık. Şu şebboydaki çaprazlamayı anlatır mısın . Çok güzel olmuş renk. Ben onu kaçırmışım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Hepsini çok beğendim Eneskrky,anlatımına da bayıldım.Senin gibi tatlı sahipleri olunca ürünlerini vermişler de vermişler.Maşallah,sağlıkla yiyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şebboy bahçemde senelerdir bulunan bir renk vardı açık mor lila gibi ,yanındada katmerliler beyazlar pembelerde vardı .Ama ben bunları çaprazlamadım arılar sağolsun bana bırakmadılar bu işi ![]() Bende tohumları her sene dikerim öyle nir baktım iki tanesi açınca beyaz mor çiçekli ve yoğun kokulu ![]() ![]() Aslında amaryllislerim de ve ters lalelerim de resim fırçalarıyla yapıyorum bu işlemi ama bunlar kadar kısa sürede neticesini anlayamıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu arada hocam epiksiya toplantıda küçük birdal bende kapmıstım köksüz onu tutturdum güzel gelişiyordu .Ama ben bir ara yolculuğa çıktım onu kurutmuşlar yapraktan çoğalır mı acaba bir tane suya koydum ama |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Dahlialar şahane açtılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın eneskrky bahçeniz çok güzel sebzeleriniz pepinonuz dahliyalarınıza bayıldım ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|