![]() |
|
|
|
#241 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Bahçe sayfama pek gelen olmayabilir ;ama bahçeme gelen küçüklerim var ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Çok güzel bir fotoğraf yakalamışsın. Ince nazenin kelebekcik mis kokuya dayanamamış. Bu arada bu ağlayan kalplere hep özenerek bakıyorum dayanamayıp galiba ben de alacağım. İyi ki almışsın sevgili eneskrky. |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın samur ) O kokuya kim dayana ki ![]() -Bence en kısa zamanda edinilmesi gereken bir tür |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2014
|
Tüm soğanlıların çiçeklerini çok severim. Saçaklı kırçıllı lalelerin çok güzel.. |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sabihas ablacım ) |
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Laleler gerçekten çok güzel ve özeller Enesçiğim bayıldım doğrusu, kanayan kalplerin de öyle, benim kanayan kalplerim biraz geciktiler sebebini anlayamadım, tek bir dal şekline öylece duruyorlar, nerede hata yaptım bilemiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın eneskrky lalelerinizin güzelliğine bayıldım karanfil gibi açmışlar kanayan kalplerin pembesini görmüştüm beyaz açanı hiç görmemiştim ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla . |
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bahçemi beğenmenize sevindim teşekkür ederim. ![]() Bu arada 9. sayfaya gelmişiz çok mutlu oldum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Lalelerimden paylaşımda yapabilirim ![]() Bu katmerlileri bende çok beğendim şuan favorilerim baya çoğaltmaya çalışacağım ![]() Ağlayan kalpleri ben hiç sökmedim büyük saksıdan hiç çıkartmadım , sendekileri söktüysen veya çok sulama olduysan göz sayısı azalmış olabilir . Bir türlü kırmızısını resimleyemedim açıp geçiyor 2 senedir bir tane açıyor nazlımız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Evet beyaz dahil baya rengi var edinmeye çalışıyorum bakalım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Ağaç Dostu
|
Çaprazlamayı başardım sanırım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Ağaç Dostu
|
Dantellim ) bodrum papatyası![]() |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Ağaç Dostu
|
Burenkleri ilk defa gördüm hemen edinmem lazım ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Ağaç Dostu
|
Ters Lalelerimden bazıları ) en sondaki göl soğanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun süredir uğrayamadığım, özlem duyduğum bahçe sayfama kavuştum ![]() Bahçemin fotoğraflarını takip edenler belki merak ediyordur .Yarından itibaren yüklemeye başlayacağım Tekrar aranızda olmak çok güzel umarım görmeyeli bol çiçekleriniz ,bol sebze ve meyve leriniz olmuştur . |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok şükür, hoşgelmişsin sevgili eneskrky. Tabi ki meraklardayız, ne gibi güzellikler başardın?.. Bekliyoruz fotoğraflarını... |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hoşgeldin sevgili eneskrky ![]() |
|
|
|
|
|
#259 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler YeniGine ablacım ve Günebakan ablacım ) |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene ne kadar sebze yapamayacağım desem de ; dayanamayıp yaptım ![]() Domates fidelerimi sağolsun telat abim verdi çok sağolsun gerisinide elim de bulunan ve tohum paylaşımdan artanlardan gelen tohumlarla idare ettim ![]() Bu sene tohum paylaşıma katılamadım ama sağolsun Taşlıbahçeden etkinlik sonra artanlardan istedim beni kırmadı ve yolladı kabak biber tarzı tohumları ektim çok teşekkürler ![]() fidelerim.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#261 |
|
Ağaç Dostu
|
İnce sivri kıl biberlerim ![]() ![]() Kızartmalık kabaklarım ![]() Fasülyelerim Bu yıl güzel döktü maşallah![]() |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Ağaç Dostu
|
Domateslerim çok güzel döktüler hasat sonrası fotoğrafları da yüklerim sonradan Bu sene sebzelerim beni neredeyse hiç yormadı susuzluğa dayandılar, yabancı otlarla mücadele ettiler ,gübresiz üzülmediler ve bol ürün verdiler Şaşırdım halden anlamak değimini burada gördüm. Bende onlara bu boş vakitlerimde gübreleyerek borcumu ödemeye çalışıyorum ) Domateslerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Ağaç Dostu
|
Salatalıklarım ,çengelköy çoğunluklu ama içinde dikenli ve yerli türlerden de ektim.Ama unutulmaz olanı japon salatalık dongyul abim sağolsun tohumunu vermişti şahane bir çeşit uzun sulu ve tadı çok güzel (en sondaki resim japon salatalık cetveli aştık)Salatalıkları uzun bir süre sırığa alamadım yoğun ders dönemime denk geldi . Sonra boş olunca inşaat demirlerini bükerek iplerle bağladım şahane oldular ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Ağaç Dostu
|
Pepinolarım tadını çok beğenmiştim aradım fidesini buldum ,çok kolay yetiştiriliyor .Yakına sararmaya başlayacak ![]() ![]() ![]() Düzenleyen eneskrky : 09-03-2017 saat 22:11 |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Hepsi çok güzel görünüyor emeklerine sağlık. Şu şebboydaki çaprazlamayı anlatır mısın . Çok güzel olmuş renk. Ben onu kaçırmışım ![]() |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Hepsini çok beğendim Eneskrky,anlatımına da bayıldım.Senin gibi tatlı sahipleri olunca ürünlerini vermişler de vermişler.Maşallah,sağlıkla yiyin. |
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Şebboy bahçemde senelerdir bulunan bir renk vardı açık mor lila gibi ,yanındada katmerliler beyazlar pembelerde vardı .Ama ben bunları çaprazlamadım arılar sağolsun bana bırakmadılar bu işi Bende tohumları her sene dikerim öyle nir baktım iki tanesi açınca beyaz mor çiçekli ve yoğun kokulu ) Şansımdan mıdır nedir ![]() Aslında amaryllislerim de ve ters lalelerim de resim fırçalarıyla yapıyorum bu işlemi ama bunlar kadar kısa sürede neticesini anlayamıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) İltifatlarınız içinde çok teşekkürler ![]() Bu arada hocam epiksiya toplantıda küçük birdal bende kapmıstım köksüz onu tutturdum güzel gelişiyordu .Ama ben bir ara yolculuğa çıktım onu kurutmuşlar yapraktan çoğalır mı acaba bir tane suya koydum ama |
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Ağaç Dostu
|
Dahlialar şahane açtılar ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın eneskrky bahçeniz çok güzel sebzeleriniz pepinonuz dahliyalarınıza bayıldım ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla . |
|
|
|
![]() |
|
|