![]() |
|
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
Sayın Musa Gündoğan; güzel sözleriniz çok teşekkür ederim vallahi bende yazdıkca mutlu oluyorum bu arada seperatörü kim bulmuş da biz kullanalım hayvanın kakasını yaptığı direk yaş gübre. Keşke biraz daha büyük yerimiz olsa ve evin yakınında olsa daha güzel şeyler olur zaman ve ekipman kısıtlı. Alıntı:
Sayın pares; direk yaş gübre kendisi ben iki üç yıldır yapıyorum vallahi bir bir zararını görmedim. Bence kullanın zarardan çok yararını göreceksiniz. Bu arada güzel sözleriniz için teşekkür ederim ^^ Alıntı:
Sayın Poizer; evet kesinlikle yorucu bende şahit oldum. Gübre olarak yaş gübre atıyorum daha sonra duruma göre ikinci bir tur şerbet dökebiliyorum. Ayrıca duruma göre karakafes otu uyguluyorum. Bazen bağda az miktarda toprak altı gübre attığım oluyor. Alıntı:
Sevgili sevgihoca; özlettiniz kendinizi gerçekten nerelerdesiniz umarım iyisinizdir. Direk gübrenin üzerine ekim yapmıyorum hemen yanlarına yapıyorum ama bazen damlama deliği tam gübrenin üstene gelebiliyor o durumda şansa bağlı gübrenin üzerine dikmiş oluyorum. Ama sorun yaşamadım. |
||||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birnefestoprak, tcm, telato |
|
|