![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Alıntı:
Yaz sebzelerini harala gürele ektik ama kış sebzelerini doğru düzgün yapmak istiyorum. Aslında sonbahara girerken neler ekilir-dikilir, onu bile biliyorum denemez. Sizin sayfanızı ve başka bazı sayfaları baştan sona gözden geçirmeyi planlıyorum, ders niyetine ![]() Kışa yaklaşırken neler dikeceğinizi, dikileceğini vs. de yazarsanız ne kadar sevinirim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
Sayın Nuaymu; güzel sözleriniz için teşekkür ederim mutlu oldum ^^ Sizin oralarda havalar geç ısınıp erken soğuyor o yüzden kışlık ürün yetiştirmek için daha erken başlamanız lazım. Seranız olsa yazın bile ürünlerinizi erken yetiştirebilirsiniz ^^ Kışlık ürünlere gelince ben brokoli, karnabahar, brüksel lahanası her türlü kışlık ürünü tohumdan yetiştirmeye çalışıyorum. - Brüksel lahanalarım çıkmaya başladı sizde ekebilirsiniz tam zamanı eğer toprağınız ince milliyse havuçta ekebilirsiniz. Ancak karnabahar, brokoli için halen erken 15-20-25 temmuzu bekleyelim. Mor lahana, kohlrabi, sarmalık ve yemeklik beyaz lahanada ekilebilir. - Enginar hakkında çok fazla bilgim yok maalesef ^^ Takipte olursak aynı zamanlarda ekip birbirimizi takip edebiliriz tecrübelerimizi paylaşırız^^ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
birnefestoprak, tcm, telato |
|
|