![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Fidanlarınız hayırlı olsun. ![]() Star Giant için dölleyiciler Early Burlat ve Noble diye yazmışsınız. Bu türlerden biri elinizde var mı? Bir de ağaç fidanı dikerken çukura bir şeyler karıştırmak çok tavsiye edilmiyor. Alıntı:
Umarım bir sorun olmaz... |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
Sayın Gilan açık kök fidanları size özenerek aldım. Sizin gibi bunları bodur tuttup derin budama yapacağım ^^ Star Giant döllenmesi için çeşittim yok ama aldığım satıcı etrafındaki diğer kiraz ağaçları varsa sorun olmaz dedi bende tereddütteyim aslında kafamda soru işareti oluşmadığı değil hani.. ![]() Gübreye gelince gübre belki 5-6 yıllık yanmış hayvan gübresi kum gibi olmuş zarar vereceğini düşünmüyorum aslında çünkü 2 sene öncede bu şekilde ektiğim fidanlarda sorun olmadı ve hepsi tuttu bu yıl mesela erik çiçek açmış... Ama itiraf etmek gerekirse bende zamanında bu konuda hatalar yaptım 5-6 yıl önce yanmamış yaş gübre koymuştum 3 fidanım tutmadı ve kurudu kök yapısını incelediğimde kök yapılarının erimiş vaziyette olduğunu gördüm ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tecrübelerimizi paylaşmak çok değerli olacak. Budamalarınızın fotoğraflarını bekliyorum. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birnefestoprak, tcm, telato |
|
|