![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sn h_dogandan gelen selluka tohumum. İkinci yılında epey çiçeklendi. Bu çiçekle tanışmama vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Benim için rengi, görüntüsü ,kokusu aşk oldu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Alıntı:
Şaşırdım şimdi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın TCM nasılız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Pek güzel. Seneye aşağıdaki gibi olursunuz. Her kafadan bir ses çıkar. http://www.agaclar.net/forum/1476210-post839.htm http://www.agaclar.net/forum/1476217-post840.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Güllerim en büyük aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Hava durumu sonbaharı gösterirken Eskişehirde. Bahçenin son demleri , en güzel halleri. Sevgili Mücevherçalısının kırmızı adaçayları, kırmızı lastiklerin içinde hoş bir görüntü oluşturdu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Siteye epeydir fotoğraf yükleyemiyorum. Herkes yüklediğine göre sorun bende sanırım.Şeytanın bacağını bugün kırdım . Yazı özledik. Bu görüntülerde yazdan. Yükleyemediğim yaz fotoğraflarıyla devam edecem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Hoş buldum YeniGinem ,sevgiler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç hasta olmam diyen ben bile belimi ve dizimi incittim.Bahçede çalışırken çok dikkatli olmak lazım. Size hayranım, enerjinize çalışkanlığınıza.Oğlak burcu olduğum için sizinle kendimi özdeştirmeye çalışıyorum. Ben 40 lı yaşlarda sizdeki enerjiye yetişemem ![]() Çok çalışkansınız, sürekli bize öncü olup güzel bilgiler veriyorsunuz. İyi ki varsınız. Sevgiler selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Oğuz bey siz ve Sn Osman45 sumru hanım hep aklımdasınız. Çok güzel vakit geçirdik umarım tekrarı olur. Çok teşekkürler sayın aleydi kardeşimiz. Siz ve Eskişehir i Sumru ve bende unutamadık. Eşinizle birlikte sevimli ve candan misafirperverliğinizi, "her ne kadar İstanbul lu olsak da" ![]() Hiç hasta olmam diyen ben bile belimi ve dizimi incittim.Bahçede çalışırken çok dikkatli olmak lazım. Siz gençlerle mukayese etmek gibi olmasın ama, bel ve dizden sorunu olan ben bahçede çalışırken dizime mutlaka dizlik takarım. Selam ve sevgilerimizle. Düzenleyen OSMAN45 : 07-02-2017 saat 10:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=OSMAN45;1494305]Siz gençlerle mukayese etmek gibi olmasın ama, bel ve dizden sorunu olan ben bahçede çalışırken dizime mutlaka dizlik takarım. Selam ve sevgilerimizle.[/QUO Hepinizin maşallahı var .Önerinizi yapacam sağolun. Nerede olursak olalım. Göbete hep aklımda ![]() Bu çiçekler Eskişehir toplantısına katılan güzel arkadaşlarım için. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Moderatör
|
Geçmiş olsun, yok yok sizler bizlere taş çıkartırırsınız, gençlik gibisi var mı... Hakkikaten çok güzel bir toplantı olmuştu Eskişehir'de, biz de unutamadık. En kısa zamanda görüşürüz inşallah. Oğuz da ben de eşinize sevgi ve selamlarımızı iletmek isteriz, biz de bekleriz sizleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bana rağmen ![]() ![]() Bu görüntüleri çok özledik abla. Bugün Eskişehirde havada çok güzel. Biraz bahar moduna girdik. Umarım yine soğumaz. Çok bıktık kıştan .Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Kasım ayında İznik'e gittik. Hem tarih, hem doğal güzelliğiyle bizi mest etti. Güler hanım baharda buraya bir gezi düzenlesek. Meyve ağaçları açtığında göl kenarı inanılmaz güzel oluyormuş. Son favorim İznik oldu. 10 Yılda değişmeezse emekli olunca oraya yerleşebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf çekme özürlü biri olarak epey iyi çekmişim :::::: ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe sayfamda olması gerekenler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet simsiyah bir küpeli bulmuştum. Umarım yeşerir yeniden. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Begonyaları arkadaşlarla Yalova' ya gitmiştik. Seralardan fide alacaktık. Bir tohumdan üretim merkezine gitmişiz yalnışlıkla. Orayı tarif ettiler daha doğrusu . ( Parekende satış yapmıyoruz) dediler. ( Gezebilir miyiz) dedik . Buyurun dediler. Bayanlar şaşırtma yapıyordu fidelere. Bubegonya fidelerini ayırmışlar. Rica ettik. tabi alındediler. Ben bir torba aldım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Sevgili aleydi, o begonyalardan 3 kök bana da göndermiştin yazın yanlarında bir kaç değişik çiçekler de vardı. Maalesef ben o begonyaları yaşatamadım, sağ kalanlardan ise birgecelik gelin ve Afrika menekşesi oldu. Menekşenin çiçeğini hala göremedim, merakla ne renk açacak diye bekliyorum, yapraklarına bakılırsa mor renk açacağını düşünüyorum, tekrar teşekkür ediyorum, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |