![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu kış çetin geçiyor aleydi'ciğim, kayıpların olması normal. Bir de narenciye yetiştirenleri düşünün, dalında dondu portakallar limonlar. Toptan alıcılar, meyveler olgunlaşmadan alışveriş yapacakları bahçelere gider, ağaçların meyve tutulumlarına bakarak üreticiye toplu bir fiyat verir, kaparo olarak bir kısmını öder. Ve çetin kış meyveleri vurduğunda üretici de toptancı da zarar eder. Daha da acısı, narenciye ağaçları -4 ten fazla soğuğa dayanamazlar, üretici bir vurgun da oradan yer. Yani, diyeceğim o ki, zarar zarardır tabii de, Allah beterinden esirgesin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Yani, diyeceğim o ki, zarar zarardır tabii de, Allah beterinden esirgesin.[/QUOTE] Öyle gerçekten ablacım. Bende Sn İsmail Kuzucu'nun sayfasını takip ediyorum. Kış geldiğinde ( onun ürünleri bir şey olmaz umarım) diyorum. Biz bir kaç çiçek kaybediyoruz. Yenisini alıp yerine koyabiliyoruz. Üretici için kayıp hem çok, hem maddi boyutu fazla oluyor. Şuan bahçede her şey donmuş durumda. Bakalım hangileri kışı atlatabilecek. Gelecek yıl , kışı atlatanlarla yolumuza devam edeceğiz ![]() Kar demişken, bir kaç fotoğraf ekleyim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Orhan bey bahçesine çok emek verdi çok güzel oldu. İsterseniz bahçesini bir gezin, belki benzer uygulamalar yapmak istersiniz. Sevgili aleydi, siz çoktan keşfetmişsiniz Orhan beyin bahçesin ![]() Yine de linki silmedim, belki merak edip bakan olur. Düzenleyen Adalet Yağcı : 03-02-2016 saat 18:50 Neden: İlave bilgi |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
. Bilitenizi aldınız mı 2 Nisanda gelecek misiniz? Bu bahar görüşebilecek miyiz .Cemo ablam, Orhan bey, Siz çalışkanlığınıza ve azminize hayranım. Adını saymadığım pek çok arkadaşımda dahil. Tekrar tekrar geziyorum o güzel bahçeleri. Ablacım bu yıl için süs havuz düşünüyorum. Bir yandanda çekiniyorum kurbağalar gelir mi? Kirlenir temizlik ister vs. Biraz kararsızım , eşimin vaktinede bağlı.Birazda iklim elimi kolumu bağlıyor. Mayıstan önce yaz gelmez bize. Çok sıkıldım kıştan. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 2 Nisan toplantısına gelecektim, malesef bir yakınımı kaybettim, orada olmam gerekiyordu. Bir gün bir yerlerde mutlaka buluşacağız, bunu bütün kalbimle istiyorum inan bana. Bahçenin güzelliklerini paylaşmanı bekliyor öpüyorum gözlerinden. |
|
|
|
|
![]() |
|
|