![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili aleydi yukkan ve diğer çiçeklerin hayırlı olsun, YeniGine'ye de sevgiler.. ![]() Umarım sevgili akçabardak da en kısa zamanda yukka ve bahçe külünü edinir, o da çok hoş bir bitkiymiş. ![]() Sevgili aleydi, sevgili sevgihoca bahçeli ev başlı başına mutluluk kaynağı, güzel günlerde oturun, sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sevgili aleydi, sevgili sevgihoca bahçeli ev başlı başına mutluluk kaynağı, güzel günlerde oturun, sevgiler.. [/QUOTE]Yuka çok istediğim bir çiçekti sevgili YeniGinem gönderdi sağolsun. Ben yuka diye başka çiçek almışım, internette de yok. Bizim seracılar belli başlı çiçekleri biliyorlar. Yuka desem bön bön bakacaklar yüzüme eminim .Herkesin gönlüne göre versin Sevgili Jakin. Sizinde o güzel gönlünüzde ki olur umarım. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgili aleydi'ye önermiştiniz doğru. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Malesef yaşamıyor 2. yılında çok fazla gelişti boyu 1 metreyi geçti, enine de genişledi çok fazla dallandı sanırım yerini çok sevdi o yüzden çok gelişim gösterdi.Geçen sene yaz tatili için gelen kızım bunu biraz budayalım dedi, bahçem çok küçük olduğu için çok yer kapladı, tamam budayalım dedim bana dedi ki sen git işine bak ben hallederim ve ona bıraktım, işim bitince yanına gittiğimde budamak yerine kökünden sökmüş Neden söktün dediğimde, bana diğer çiçeklerin onun yüzünden sıkışmışlar hem hiç güzel değilmiş, ben sevmedim demez mi, benim kızımın böyle de huyları vardır, sıkıldığı çiçekten ben bunu hiç sevmedim der, bir kaç dal diktim ama çok sıcak olduğu için tutturamadım, gitti bitti. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çocuklar bir şeyi sevmediklerinde vardır bir sebebi diyip geçiyorum bende. Daha güzellerini yetiştiriyorsunuz zaten siz de.. ![]() Sevgili aleydi'nin bahçesinde yetişirse burada görüp severiz biz de ne yapalım.. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|