![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
.Müzik konusu iyi oldu. Çok sevdiğim bir parçayı paylaşıyım dedim dün. Videoyu yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim . |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Bence hiç uğraşmayın youtube de hazır yüklenmişi vardır. ordan link alır müzik bölümüne eklersiniz.Ayrıca bahçe, balkon vs. sayfalarına yönetimin müzik yükleme yasağı var müziği sadece müzik bölümünde paylaşılsın isteniyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Yıllardan beri forumlara müzik video vs eklerim burada karşılaştığım sorunu yaşamadım. Kimisinde ; Kod:
[video] video lingi[/video] kimisinde de HTML Kod:
[youtube]video lingi[/youtube] Sayın @malina'nın söylediğine göre video lingini yerinden kopyalayıp buraya yapıştırmamız yeterliymiş ama her zaman olmuyor. Zaten sitemiz forum versiyon (vBulletin Version 3.8.5) olarak bayağı geride kalmış gibi, bir çok site 4.2, son sürümü de 5 in üzerinde. Site editörümüz daha iyi bilir ama video sorunu için bir yama gerekebilir. Video konusunda yazacaklarım bu kadar, biraz fazla yazdım galiba. Bu arada eşinizin eline emeğine sağlık çok güzel iş çıkarmış. Maşallah deyim nazar değmesin. Düzenleyen sinbas : 04-12-2015 saat 22:52 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: