![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Gülleri çok seviyorum ,bizim karasal iklime en çok uyan onlar ,kış şartlarına dayandıkları için ,çok fazla tercih ettim . Onbeş _yirmi tane meyva ağacı var ,onlar kalıcı olacağı için yerini belirlerken çok dikkat ettim . Fakat asmalarda aynı hasassiyeti göstermeyince , (çok duvar kenarına ekmişim ) onlar biraz sıkıntılı oldu . Haseki küpelilerinin büyük bir bölümünü dün ektim . Keşke bugün ekseydim ,geniş bir kaba ektim ne yazık ki Daha önce ektiğim hasekileri , bütün olarak saksıya aldım . İyi ki tek tek şaşırtmamışım . Büyüdüklerinde o şekilde toprakla buluşturmayı düşündüm ,isabet olmuş . Hepsi birbirinden güzel bahçeler var .Hangisini yapacağımızı şaşırıyoruz .70 nolu mesajdaki resim için , eşim köprüyü yapabilirim dedi . Bunun için acele bir karar vermek istemiyorum. Bu yıl için ,yine ön tarafa kaya bahçesi düşünüyorum . Kaya bahçesi yaparken size danışmak isterim . Mesajınız bana feyz verdi . İçim kıpır kıpır ,sizin gibi çok çalışıp ,çok güzel bir bahçem olsun istiyorum .Sizden öğreneceğim çok şey var . Desteğiniz için çok teşekkür ederim . |
|
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|