agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni15488Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-02-2015, 17:14   #11
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevggili aleydi, yazınızın içinde adımı görünce iki satır da ben yazmak istedim. Dediğiniz gibi bazen düşünemiyoruz ve yanımızdakini görememiş oluyoruz. Bazen iş işten geçtikten sonra aklımız başımıza geliyor, aynı şeyi ben de çok yaşıyorum ve kendime hep derim ben şimdiye kadar neden bunu düşünemedim acaba diye, demek ki her şeyin bir vakti ve saati varmış diyorum.

Hazır aldığımız fide petunyalar nedense hem fazla yaşamıyor hem de tohum vermiyorlar ama ne hikmetse bu tohumlarını paylaştığım petunya farklı çıktı aslında onunla birlikte bir kaç çeşit daha almıştım fakat diğerleri bunun gibi çıkmadı ve öldüler, bu petunyam çok fedakâr çıktı her sene bana bol bol tohum veriyor ve ben onu artık ekmiyorum, döküldüğü yerde kendiliğinden çimlenip çıkıyor, şimdiden bir sürü fidem olmuş bile.

Mor salkıma gelince bence o teyzeden bir iki çelik isteyin, isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü derler ya... sonuçta kökünü söküp vermiyecek alt tarafı iki çelik verecek, komşu olmak kolay değil... ben size biraz cesaret vereyim
Sevgili Akçabardak sizin gibi fedakar. İnsanlar cümleler kurarken genelde kendi iç dünyalarını ele verirler ,sık sık tekrar ettikleri veya benzetme yaparken kullandıkları kelimeler ,aslında bir yansımadır .Mesela bir insan size güzel yüreklisin diyorsa ,o kendi güzel yüreğindendir .Sizde petunyanız gibi fedakarsınız .Ben hep böyle düşünürüm .
.Ben başkada tohumlar aldım .Daha gelmeyenler var ama dediğiniz gibi hazır tohumların çimlenmesi daha zor oluyor . Mor salkım desteğiniz için teşekkür ederim ,şansımı bir deneyim baharda

Düzenleyen aleydi : 05-02-2015 saat 17:23 Neden: bağlaç
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025