![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çok teşekkür ederim sevgili Sonkez. Eski dostlarla yeniden görüşmek iyi geldi. Hep birlikte , hep güzellikler iyilikler bizimle olsun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Aminn InsAllah |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili aleydi'm maşallah bahçen yemyeşil, güllerin harika. Kaya bahçende neler var bu sene, yine kayalar kaybolmuş gibi geldi bana. Emeklerine sağlık... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lavanta, lavandula inanılmaz büyüdüler. Etkinlikten gelen haseki küpeleri çoştu. yine etkinlikten gelen hüsnüyusuflar, civanperçemi ikinci senelerinde açtılar. minyatür güller. cosmoslar bu yıl bodur kaldı. zinialar açamak üzere. bir tane aslanağzı var rengi çok güzel. yer örtücüler var sedumlar. Hosta var, kış ortancası. Bunlar hep kaya bahçesindeler. En kısa sürede yayınlarım fotoğrafları. Sağolasın sevgilerimle ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Sayın Aleydi elinize, emeğinize sağlık. Dökülen emek, harcanan zaman rahatlıkla gözükmekte. Bol bol keyfini çıkarın inşallah. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten bahçe işi yorucu, birde iklimsel zorluklar girince daha zorlaşıyor. Havalar yeni ısındı. Artık keyif günleri geldi nihayet. Çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2016
|
maşallah tablo gibi bahçeniz kardeşim sultanderede kalıyor |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=beşiktaşlı;1470484]maşallah tablo gibi bahçeniz kardeşim sultanderede kalıyor[/QUO Sultandereyle en uç noktalardayız. Şehrin bir ucundan diğer ucu. Eşimde o tarafta çalışıyor. Aslında bizimde sultanderede yaşamamız gerekirdi. Neyse ki Eskişehirde trafik sorunu yok. Teşekkür ederim güzel sözleriniz için |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sevgili aleydi bahçeniz yalan dünyanın cenneti ellerinize emeğinize sağlık Saygılarımla . |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu site sayesinde ve arkadaşlarım sayesinde bahçem böyle güzel oldu sevgili Birgecelikgelin. Burada okuduklarım ve öğrendiklerim sayesinde tohum yetiştirmeye başladım. Tohumlar onlarca çiçek oldu. Paylaşımlarda bunda çok etkili. En güzelide dostluklar. Teşekkür ederim . |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
YeniGinem kaya bahçemi sormuştun. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili aleydim, kaya bahçene bodur bitkiler daha güzel olacak gibi. Bana gönderdiğin o güzelim sukulentler de olabilir. Tabi sen benim sukulentlerim nasıl oldular görmedin. Kosmoslar ve o sarı çiçekli bitki nedir bilemedim çok güzel duruyorlar. Yani demek istediğim kayalar kaybolmasın.Emeklerine sağlık, maşallah bahçen çok güzel... Kalonchelerimi de fotoğraflayım onları da görürsün inşallah... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi bayramlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunların hepsi benlik sevgili aleydim, hangisini kastettin? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Gülhatmiler vardı bulup yükleyemedim. Rengarenkler ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Zaten sayfamda tam senlikler var deyince ilk aklıma gelen; gelincik ve hatmiler olmuş idi. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili aleydi'ciğim, bahçeli, bir evde oturmak hepimizin hayali ve sen hepimiz adına bu hayali yaşıyorsun. Solo bahçelerin bakımı takibi çok zor, hele de şehirden uzaksa, ben bu yüzden çok sevdiğim bahçemi satmak zorunda kaldım ![]() Her sabah uyandığında seni nefis bir görüntü selamlıyor ne güzel. Yazın ayrı kışın ayrı güzeller. Sen de bahçenin hakkını veriyorsun, ilerleyen yıllarda çok daha keyifli görünecekler. Ellerine sağlık canım, sefanız bol olsun.. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. Yazları ayrı bir zevkle uyanıyorum abla.Biraz cesaret edip havuzu yapsak eminim daha hoş olacak görüntü.Biraz karman çorman oldu bahçe . Sizin bu konuda başlık açtığınızı biliyorum. Arapsaçına döndük . Ne yapıyım çok seviyorum. Tohumdan yetiştiriyorum. Kıyamıyorum sökmeye . Hep gelecek yıl daha düzenli bir bahçe hedefliyorum . İnşallah bir gün başaracam Teşekkür ederim sevgilerimle.![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Muhteşem bir gül. Tablo gibi maşallah |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Selma hanım hoş geldiniz bahçeme ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Hepside çok güzeller maşallah. Ipek çiçeğinin tohumlarını alıyorsunuzdur umarım |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum paylaşımda gelen tohumları ektim. Henüz fideler. bunların tohumlarını almadım henüz.İyi hatırlattınız sağolun. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Güllerin içinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
surverdan mı kaynaklanıyor benim adls den mi arkadaşlar fotoğraf yüklerken sorun yaşıyorum. sizlerde durum nedir ? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis sonunda açtı. Bu çiçeği çok istiyordum. Bu yıl beyazınıda aldım. İkisini yan yana saksıya ektim. Beyaz mavi bir görüntü oluşacak büyüdüklerinde. ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu begonyaları elveday51 ve Cemo'yla Yalova gezimizde, bir serada hediye ettiler.Tırnak ucu kadar bir çanta dolusu begonyayı ektim. 50ye yakın begonyam oldu. Umarım hepsi aynı renk açmazlar ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunların renklerini seviyorum ![]() ![]() |
|