![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
19-22 Mayıs Resimleri 3
İlk etapta yarım gün dışarıdan yardım alarak otlar temizlendi ve hafifçe çapalandı. ![]() En iyi durumda domatesler ve yeşil soğanlar. Domateslerin koltuk altları alındı, sırıkları dikildi ve ilk bağlamaları yapıldı. ![]() ![]() Bu yıl havalarında iyi gitmesiyle domatelerde geçen yıla kadar üç hafta kadar öndeyim. geçen yıl bu zamanlar dikmiştim şimdi ilk çiçekler gözüktü. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
19-22 Mayıs Resimleri 4
Ektiğim esmer mısırlar çıkmış ancak havaların Nisan ayına göre nispeten soğuk gitmesi nedeniyle pek büyüyememişler. Aralarda çıkmayan yerlere yeniden ekim yapıldı. ![]() Aynı şekilde salatalık ve kabaklarda büyümemişler. ![]() Deneme amaçlı olarak patlıcanların arası gübrelendi ve malçlaması enginar kabuklarıyla yapıldı. Trakya' nın çılgın rüzgarlarına dayanacağını zannetmiyorum ama göreceğiz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
19-22 Mayıs Resimleri 5
Yağan yağmur işleri aksatmakla beraber rahmettir. Bütün akşam keyifli ve yavaş yavaş yağan bir yağmur ardından gökyüzü. ![]() Senelere meydan okuyan Amaryllisler. ![]() Ve yeniz gözdelerimiz gauralar çiçeklenmeye başlıyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
19-22 Mayıs Resimleri 6
Haseki küpelerinin arasında kendiliğinden çıkmış bir petunya. ![]() Yine kendiliğinden çıkmış bir aslanağzı. ![]() Ve güller. ![]() ![]() Kızımın doğum günü nedeniyle geçen hafta yine gidemedim artık bundan sonra gidiş gelişler sıklaşır. Bakıcıyla görüştüğümde danaburunlarının biraz biber kestiğini söyledi bakalım bu hafta neler bekliyor, göreceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|