![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
10 Ekim Resimleri
Önce yaz tatili, sonra bayram en sonra da yağmur nedeniyle beş hafta gidemedik ve sonuç. Bahçede savaş çıkmış galiba. ![]() ![]() ![]() Sonunda Cherokee domates oldu. Geç dikildiği için biraz ufak kalmış yine de tadı güzel. ![]() Pırasalar yenecek kıvama geliyor. ![]() Toprağın durumu pek parlak değil. Kaymak tabaka bağlamış biraz tırmıkla eşeleyim dedim taş gibi, bana mısın demedi. Bunun kesin çaresine bakacağim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
10 Ekim Ön Bahçe
Çiçekler çoşmuş. Yazın böyle değildi. ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlarda kendi kendilerine bir potbori oluşturmuşlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Soldaki acı biberlerden yaptığım sağdaki ise ilk kez denediğim urfa kirazlarının içini lor peyniriyle doldurup yaptığım turşu. Nasıl olacak göreceğiz. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçük Ev
Teşekkürler sayın Emir2604. Rahmetli babam bir yardımcıyla beraber çalışma odası olarak yapmıştı. Son gittiğimde farkettim çatısı çürümeye başlamış. Gelecek bahar yeni bir iş daha çıktı. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
12 Aralık Resimleri
Bahçenin son halini görmek için arkadaşlarla hafta sonu kaçamağı yaptık. Karıncalardan kurtulmaya başaran ıspanak tohumları yeşermeye başlamış. ![]() İlk diktiğim baklalar. İyice palazlanmışlar. Azot depolamaya devam. ![]() Geri kalanlarda yavaş yavaş filizleniyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
12 Aralık Resimleri 2
Güzel bir gün batımı daha... ![]() Kıyıda biriken bir su birikintisinin içine sıkışıp kalmış deniz yıldızları. Marmara denizinde hala hayat var, doğaya hayran kalmamak elde değil. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|