![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Tohumluklar
Tohuma bıraktığım bitkiler. Enginar ![]() Havuç ![]() Ve yemenin kısmet olmadığı brokoliler. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum Takastan Gelenler
Sakız kabaklar oldukça keyifli gözüküyor. ![]() Danaburunlarının saldırından kurtulan 10 kadar kalıcı ıspanaktan geriye kalan son mohikan. Sonradan diktiklerimdende üç kök falan kaldı. ![]() Önde tutmayacak galiba dediğim şebboy, arkada süs ayçiçeği. ![]() Balkabağı pek ümit vadetmiyor gibi. ![]() Çengelköy salatalığı. Sadece üç kök kaldı. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum Takastan Gelenler 2
Red Robin ve Tiny Tim' ler. ![]() San Marzano' lar büyüyor. ![]() Britain' s Breakfeast Chery çılgın gibi açtı. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bakım Vakti
Gelişimin yavaş gittiğini düşünüyorum bu hafta bitkileri gübreleyip çapalamaya başladım. Elimde bir miktar Biobizz' in solucan gübresi vardı. Onunla başladım. Bahçenin yaklaşık yarısında kullandım. Kalanda yanmış koyun gübresi kullandım. Mecburen karşılaştırma ve kontrol imkanı olacak. Bakalım solucan gübresi fark yaratacak mı? ![]() Ve pazar günü bahçenin gübrelenip çapalanmış hali. muhtemelen sağ baştaki patlıcan elimde kalan son Halep karası olmalı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Muhtelif
Tokaloğlu kayısısı bu yıl yine adetle verdi ama tadı harika. ![]() Kuşkonmaz resme kanmayın boyu sadece 3 cm. falan. ![]() İlk hasat. Biraz az ama ne yapalım Allah arttırsın. ![]() Kalıcı ıspanakları kavurup yaptığımız yumurta harika. Tulum peyniri yoktu kaşar yerine onu kullansak dört dörtlük olacaktı. ![]() Geçen yıl diktiğim badem fidanı. gayet sağlıklı görünüyordu birden kurudu. Kadı böceği larvalarının işi olmalı. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemizin Ziyeretçileri
Garip hatta çirkin sesli kuşu ararken bulduk. Kafesten kaçmış bir hint bülbülü olmalı. ![]() Kızım baba uçamayan bir kuş var dedi. Muhtemelen cama çarpmış biraz su verdik, neyse ki sonra havalanıp kaçtı. ![]() Afrikadan gelmiş olabilir mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Hala mı Fide?
Salatalıklar yetersiz gelecek biraz f1 salatalık tohumu alıp diktim. Birde çok yetiştirmek istediğim ama iki yıldır danaburunlarının yediği cherokee domatesleri için yine tohum alıp ektim. Bir tane bile olsun yiyeceğim inat ettim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|