![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2012
|
İyi dilekerlerini ileten arkadaşlar çok teşekkür ederim. Yarın gene gidicem ve toprak analizi için örnek alıp toprak analizi yaptırıcam ***. Haftasonunu beklemek artık zor oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
Toprak analizi
Bugün cumartesi aldığım toprak numunesini Biyotar adlı analiz laboratuarına teslim ettim. Aşağıdaki gibi bir analiz paketi seçtim.KDV dahil 150 TL ödedim. Gelecek hafta sonuçları alacağım. Sonra ver elini toprak kalitesini artırma çalışmaları. AZOT+FOSFOR+POTASYUM+ ORGANİK MADDE+SATURASYON+pH+EC+TUZ+KİREÇ+ BAKIR+DEMİR+MANGAN+ÇİNKO+KALSİYUM+MAGNEZYUM+SODYUM +BOR+TEKSTÜR |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Asma fidanlarım
Bahçeme dikmek için aşağıdaki sayıda asma fidani siparişi verdim. Minik bir bağım olacak ilerde. 1xAta sarısı 1xBig Perlon 1xFlame seedless 1xHamburg Misketi 1xTekirdağ Çekirdeksizi 1xTrakya İlkeren 1xVictoria 1xYalova İncisi 4xAlphonse Lavalle 4xCabarnet Sauvignon 4xCardinal 4xCrimson Seedless 4xHasan Dede 4xHoroz Kaararsı 4xItalia 4xKalacik Karası 4xMerlot 4xNarince 4xPembe Gemra 4xRazakı 4xRed Globe 4xSultani Çekirdeksiz 4xSuperior Seedless |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Toprak analizi sonuçları
Analizi yaptırdım ve sonuçları değerlendirme konusunda bağ dikimine uygun olarak sizden yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
Bu hafta konteyner'ın içini döşedik ve bu seneki bahçe davetini gerçekleştirdik. 30 kişi ağırladık. Hizmet etmekten başka işlere vakit bulamadık. Sadece üzümleri bu sene için sonkez suladım. Bu tarihten sonra okuduğuma göre sulama yapılmamalıymış. Üvezler kızarmaya başladılar ama hala koparıp yediğinizde ağzını buruyor acı elma gibi. Sadece yere düşen olgunlardan bazıları nın tadı çok güzeldi. Toprak analizine kimsenin yorumu olmamış. |
|
|
|
![]() |
|
|